Κωτσιδης Στέφανος

Κοζάνη: 1η Παραμυθένια Κυριακή 2023

Κοζάνη: 1η Παραμυθένια Κυριακή 2023
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

«Παραμυθένιες Κυριακές»

Ο Σύλλογος Φίλων Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης και η Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης συνεπείς στο ραντεβού τους, διοργανώνουν για δέκατη τέταρτη χρονιά, το πρόγραμμα «Παραμυθένιες Κυριακές»  στο Δημοτικό Κήπο, στο Δημοτικό Ωδείο και στο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Untitled-2

Το πρόγραμμα αυτό, όπως γνωρίζουν οι μικροί και μεγάλοι φίλοι μας,  απευθύνεται σε παιδιά του νηπιαγωγείου και του δημοτικού και στόχο έχει να φέρει τους μικρούς φίλους κοντά στο παιδικό βιβλίο και στη διαδικασία της αφήγησης, μέσα από τη μουσική και τη δραματοποίηση.

 

Στόχος και επιθυμία μας είναι οι «Παραμυθένιες Κυριακές»  να λειτουργούν ως εργαλείο για τη δημιουργική ψυχαγωγία των μικρών παιδιών με την ελπίδα να βρουν το μαγικό κλειδί που ανοίγει το κουτί της φαντασίας, να πάρουν θετική ενέργεια και να περάσουν ποιοτικά το χρόνο τους.

 

Η πρώτη Παραμυθένια Κυριακή 25 Ιουνίου 2023 και ώρα 11 π.μ.   στο χώρο του Δημοτικού Κήπου.

Διαδραστικό  πρόγραμμα με τίτλο   Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΜΗΛΙΑ.

Αφήγηση- Εμψύχωση: Αναστασία Τοπάλη

Μουσική: Μαρίνα Μανθούλη – Φλάουτο,  Ματίνα Μόμτσιου – Τσέλο

Θα ακολουθήσουν  κι άλλες    Παραμυθένιες Κυριακές τον Ιούλιο και το Σεπτέμβριο για τις οποίες θα έχετε ενημέρωση.

Σε περίπτωση βροχής η Παραμυθένια Κυριακή θα αναβληθεί.

 

Το Δ.Σ. του Συλλόγου

 

 

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

BnS Ptolemaida

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Το eordaialive.com δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενο τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το eordaialive.com ασπάζεται βαθιά, τις δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.