Η Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Πτολεμαΐδας τιμήθηκε από τον Σύλλογο Κρητών & Φίλων Κρήτης Πτολεμαΐδας!

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Η Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Πτολεμαΐδας τιμήθηκε από τον Σύλλογο Κρητών & Φίλων Κρήτης Πτολεμαΐδας!

Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου η Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Πτολεμαΐδας τιμήθηκε για την συνολική της προσφορά, από τον Σύλλογο Κρητών & Φίλων Κρήτης Πτολεμαΐδας.

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε κατά την διάρκεια κοπής της πίτας του Συλλόγου .

Εκτός από την τιμητική πλακέτα ο Σύλλογος Κρητών αφιέρωσε στην ομάδα και ένα ασημένιο κρητικό μαχαίρι με χαραγμένη, επάνω του, μαντινάδα για την ομάδα.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Το Δ.Σ της ομάδας και τα μέλη της , ευχαριστούν θερμά για αυτήν την τιμή τον Σύλλογο.

 

 

 

 

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Η Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Πτολεμαΐδας τιμήθηκε από τον Σύλλογο Κρητών & Φίλων Κρήτης Πτολεμαΐδας! Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Η Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Πτολεμαΐδας τιμήθηκε από τον Σύλλογο Κρητών & Φίλων Κρήτης Πτολεμαΐδας! Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Η Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Πτολεμαΐδας τιμήθηκε από τον Σύλλογο Κρητών & Φίλων Κρήτης Πτολεμαΐδας! Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Η Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Πτολεμαΐδας τιμήθηκε από τον Σύλλογο Κρητών & Φίλων Κρήτης Πτολεμαΐδας! Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Η Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Πτολεμαΐδας τιμήθηκε από τον Σύλλογο Κρητών & Φίλων Κρήτης Πτολεμαΐδας! Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Η Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Πτολεμαΐδας τιμήθηκε από τον Σύλλογο Κρητών & Φίλων Κρήτης Πτολεμαΐδας!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!