Η Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Πτολεμαΐδας έκοψε την παραδοσιακή βασιλόπιτα! (φωτογραφίες)

Eordaialive Team
3λ ανάγνωσης
Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Η Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Πτολεμαΐδας έκοψε την παραδοσιακή βασιλόπιτα! (φωτογραφίες)

Η Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Πτολεμαΐδας έκοψε την παραδοσιακή βασιλόπιτα! (φωτογραφίες)

 

Η Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Πτολεμαΐδας, με την παρουσία μελών και φίλων, έκοψε το απόγευμα του Σαββάτου 21 Ιανουαρίου 2023, την παραδοσιακή βασιλόπιτα  στην καφετέρια   FLOCA στο πολύκεντρο Πτολεμαΐδας.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Στην όμορφη και οικογενειακή αυτή γιορτή, πραγματοποιήθηκε και η απονομή των πτυχίων στα μέλη που πέρασαν με επιτυχία την 11η σχολή Εθελοντών Διασωστών της ομάδας καθώς και η απονομή των πτυχίων στα μέλη της ομάδας που έδωσαν εξετάσεις και πέρασαν με επιτυχία την εκπαίδευση από την Πυροσβεστική Ακαδημία Ελλάδος.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους :

Ο Αντιπεριφερειάρχης Διοίκησης και Οικονομικού Δυτικής Μακεδονίας κ.Μακρυγιάννης Μενέλαος

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας Δυτικής Μακεδονίας κ.Μαργαρίτης Γεώργιος

Ο  πρώην Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών και νυν περιφερειακός σύμβουλος κ.Κάτανας Ηλίας

Η Αντιδήμαρχος Παιδείας & Αθλητισμού κα.Πράπα Αναστασία

Ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας, Καθαριότητας & Πρασίνου κ.Κεσκερίδης Χρήστος

Η Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης & των Λαϊκών Αγορών κα.Καΐδου Άννα

Ο εντεταλμένος σύμβουλος Τομέα Πολιτισμού και Τομέα Δημοσίων Σχέσεων & Τουρισμού κ.Καρακασίδης Δημήτριος

Ο Διοικητής της Π.Υ Πτολεμαΐδας Επιπυραγός κ.Ζιώγου Βασίλειος

Την όμορφη αυτή γιορτή της ΕΔΟΠ, πλαισίωσαν με τις ευχές και τα δώρα τους για την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα για τα μέλη μας, πολλοί συμπολίτες και καταστηματάρχες της πόλης μας.

Να ευχαριστήσουμε το Κέντρο Αισθητικής της Κεφαλοπούλου Αναστασίας, το Γυμναστήριο «Giannis Mpakalis’ Training Spot», το Ηδύκαρπον της Λούσιου Γλυκερίας, το Ζαχαροπλαστείο «Ρωξάνη», τα βιβλιοπωλεία «Τσαβδαρίδης», «Πάπυρος» και «Φολτόπουλος», τα καταστήματα: «Lonas Concept», «Θύμηση», «Hondos Center», καλλυντικά «Σάκκος», Εσώρουχα «Δέσποινα», Eίδη διακόσμησης εσωτερικού και εξωτερικού χώρου «Artco Gallery», «Dallinos Beauty», «Metaxa Sport», «Naf Naf», «Benetton», «Κalomenidis Store», «Admiral Sport», «Yiapis Doca Corner», «Παιδότοπος», Κοσμήματα «Στόγια», «EasyFone», «Ένδυση», Είδη κομμωτηρίου της Παπαδοπούλου Στεφανίας, τα φαρμακεία «Δερβενιωτάκη Ελισάβετ» και «Παγιός Χαράλαμπος – Σκούτας Κυριάκος», το κατάστημα ηλεκτρικών ειδών του Καζαντζή Ιωάννη, το Φωτογραφείο «Matina Zigra Photography”, το κατάστημα Τσάντες- Είδη ταξιδίου της Χαριτίδου Σοφίας και το “Coffee Island”.

 

Ευχόμαστε σε όλα τα μέλη και τους φίλους της ομάδας καλή χρονιά με αισιοδοξία ευτυχία και υγεία!

 

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Η Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Πτολεμαΐδας έκοψε την παραδοσιακή βασιλόπιτα! (φωτογραφίες) Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Η Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Πτολεμαΐδας έκοψε την παραδοσιακή βασιλόπιτα! (φωτογραφίες) Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Η Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Πτολεμαΐδας έκοψε την παραδοσιακή βασιλόπιτα! (φωτογραφίες) Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Η Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Πτολεμαΐδας έκοψε την παραδοσιακή βασιλόπιτα! (φωτογραφίες) Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Η Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Πτολεμαΐδας έκοψε την παραδοσιακή βασιλόπιτα! (φωτογραφίες) Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Η Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Πτολεμαΐδας έκοψε την παραδοσιακή βασιλόπιτα! (φωτογραφίες) Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Η Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Πτολεμαΐδας έκοψε την παραδοσιακή βασιλόπιτα! (φωτογραφίες) Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Η Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Πτολεμαΐδας έκοψε την παραδοσιακή βασιλόπιτα! (φωτογραφίες) Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Η Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Πτολεμαΐδας έκοψε την παραδοσιακή βασιλόπιτα! (φωτογραφίες) Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Η Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Πτολεμαΐδας έκοψε την παραδοσιακή βασιλόπιτα! (φωτογραφίες) Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Η Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Πτολεμαΐδας έκοψε την παραδοσιακή βασιλόπιτα! (φωτογραφίες) Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Η Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Πτολεμαΐδας έκοψε την παραδοσιακή βασιλόπιτα! (φωτογραφίες) Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Η Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Πτολεμαΐδας έκοψε την παραδοσιακή βασιλόπιτα! (φωτογραφίες) Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Η Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Πτολεμαΐδας έκοψε την παραδοσιακή βασιλόπιτα! (φωτογραφίες) Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Η Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Πτολεμαΐδας έκοψε την παραδοσιακή βασιλόπιτα! (φωτογραφίες) Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Η Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Πτολεμαΐδας έκοψε την παραδοσιακή βασιλόπιτα! (φωτογραφίες) Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Η Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Πτολεμαΐδας έκοψε την παραδοσιακή βασιλόπιτα! (φωτογραφίες) Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Η Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Πτολεμαΐδας έκοψε την παραδοσιακή βασιλόπιτα! (φωτογραφίες)

 

Για το Δ.Σ.

 

 

Δέσποινα Πολιτίδου

Πρόεδρος

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Αφήστε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!