Έκθεση: Το Μουσείο ΓιορτάΖΕΙ – Παλαιοντολογικό Ιστορικό Μουσείο Πτολεμαΐδας – 24 Μαρτίου – 2 Απριλίου

Eordaialive Team
2λ ανάγνωσης
Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Έκθεση: Το Μουσείο ΓιορτάΖΕΙ - Παλαιοντολογικό Ιστορικό Μουσείο Πτολεμαΐδας - 24 Μαρτίου – 2 Απριλίου

Έκθεση: Το Μουσείο ΓιορτάΖΕΙ

Παλαιοντολογικό Ιστορικό Μουσείο Πτολεμαΐδας

24 Μαρτίου – 2 Απριλίου

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Την έκθεση “Το Μουσείο ΓιορτάΖΕΙ” παρουσιάζει το Παλαιοντολογικό Ιστορικό Μουσείο της Πτολεμαΐδας,  από τις 24 Μαρτίου έως τις 2 Απριλίου 2017, στο πλαίσιο του 1ου Φεστιβάλ Πτολεμαΐδας Η Πόλη ΓιορτάΖΕΙ, Το φεστιβάλ ανοίγει τις πόρτες του, τόσο στο κοινό της Δυτικής Μακεδονίας όσο και στο πανελλήνιο κοινό γενικότερα, και για 10 μέρες σας καλεί να γιορτάσετε να διασκεδάσετε και γιατί όχι να στοχαστείτε στα πλαίσια του.

Ορμώμενοι από την δήλωση της Ε. Παπακωνσταντίνου «Όμως πρέπει να συντονιστούν και οι άνθρωποι της τέχνης. Η μαγική λέξη είναι η συλλογικότητα», στήσαμε στο Παλαιοντολογικό Ιστορικό Μουσείο της Πτολεμαΐδας, εκθέσεις που καταλαμβάνουν τον χώρο του μουσείου στο σύνολο του. Θέλοντας  έτσι να ενισχύσουμε το αίσθημα της συλλογικότητας και της διάχυσης συνδυάστηκαν ετερόκλιτες μορφές των οπτικών και πλαστικών τεχνών όπου με την συνοδεία performances, σεμιναρίων και άλλων δράσεων, ολοκληρώνουν την εικόνα του φεστιβάλ που θέλαμε να δώσουμε.

Στον χώρο της πινακοθήκης παρουσιάζεται μέρος της συλλογής του Παύλου Μοσχίδη, ενώ στους υπόλοιπους χώρους του μουσείου νέοι καλλιτέχνες παρουσιάζουν την πρόσφατη δουλειά τους.

Επιμέλεια εκθέσεων: Αλεξάνδρα Τσιτσιντά, Δήμος Τριανταφυλλίδης

Συμμετέχουν: Παύλος Μοσχίδης, Παναγιώτα Καρβουνιάρη, Δημήτρης Μαυρογιαννίδης, Σύλλογος Φίλων Εικαστικών Εορδαίας, Photo Essence, Πολιτιστικός Σύλλογος Έκφραση, Ιωάννης Τσιομπάνος, Κερασιά Αθανασιάδου, Εύη Ελευθεριάδου, Βενετία Νάση, Αναστασία Παπαδοπούλου, Κυριακή Τζιβάνογλου, Αλεξάνδρα Τσιτσιντά

Τα εγκαίνια των εκθέσεων στο Παλαιοντολογικό Ιστορικό Μουσείο Πτολεμαΐδας θα γίνουν την Παρασκευή 25 Μαρτίου.

Ώρα εγκαινίων: 19:00

Ωράριο Μουσείου: 8:00 – 14:00, 17:00-21:00

Ξεναγήσεις: καθημερινά στις 11:00 – 12:00

Διεύθυνση: 28ης Οκτωβρίου 1

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2463054444

Διάρκεια έκθεσης: 24 Μαρτίου – 2 Απριλίου

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΊΟ ΤΥΠΟΥ

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!