Χριστουγεννιάτικη Συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Πτολεμαΐδας

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Χριστουγεννιάτικη Συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Πτολεμαΐδας

Την καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη συναυλία του θα παρουσιάσει το Σάββατο 24 Δεκεμβρίου στις 18.00 στο αμφιθέατρο του Μουσικού Σχολείου το Δημοτικό Ωδείο Πτολεμαΐδας.

 

Το πρόγραμμα της συναυλίας περιλαμβάνει χριστουγεννιάτικους ύμνους και μουσικές ερμηνευμένα από τα οργανικά σύνολα του Ωδείου.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

 

Σημαντική στιγμή της συναυλίας είναι η παρουσίαση σε πρώτη εκτέλεση του έργου για αφηγητή και παιδική ορχήστρα «Χριστουγεννιάτικο ταξίδι» από την Ορχήστρα ConBrio Junior, σε μουσική η οποία είναι γραμμένη από τους ίδιους του μαθητές της ορχήστρας. Την μουσική επεξεργασία έχει κάνει η καθηγήτρια βιολιού του Ωδείου Γεωργία Αραμπατζή, τη διδασκαλία ο καθηγητής βιολοντσέλου Μιλτιάδης Γιαννός και την αφήγηση η Μάρθα Μαυρίδου.

 

Στη συναυλία συμμετέχουν επίσης η Ορχήστρα Εγχόρδων του Ωδείου (διδ. Μιλτιάδης Γιαννός), η νεοσύστατη Μπαντίνα (διδ. Θεόφιλος Σωτηριάδης) σε πρώτη παρουσίαση, το Σύνολο Βιολιών (διδ. Βασιλική Πατρώνα), τα σύνολα ξύλινων Πνευστών (διδ. Νίκος Παπαπαρασκευάς και Νίκος Μαντάνης), το σύνολο κιθάρας (διδ. Γιώργος Σίσκος) καθώς και το Μικρό και Μεγάλο σύνολο Χάλκινων Πνευστών (διδ. Νίκος Βαλταδώρος) .

 

 

 

Ο Καλλιτεχνικός  Διευθυντής

Λάζαρος Τσαβδαρίδης

 

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!