Διαβάζω και μιλάω για ένα βιβλίο”. Φεστιβάλ αφήγησης των μαθητών των Δημοτικών Σχολείων Κοζάνης στη Βιβλιοθήκη  

Οι θησαυροί της Κοβενταρείου Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης - Το φερμάνι του σουλτάνου Αμντουλχαμίτ Α

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Διαβάζω και μιλάω για ένα βιβλίο”.

Φεστιβάλ αφήγησης των μαθητών των Δημοτικών Σχολείων Κοζάνης

             στη Βιβλιοθήκη

ΚΟΖΑΝΗ 1/4/2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Π.Ε. Κοζάνης διοργανώνουν με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου (2 Απριλίου) Φεστιβάλ Αφήγησης με τίτλο “Διαβάζω και μιλάω για ένα βιβλίο”.

Το Φεστιβάλ Αφήγησης θα διεξαχθεί από την Τρίτη 2 Απριλίου μέχρι και την Παρασκευή 5 Απριλίου 2019 στο Αμφιθέατρο του νέου κτιρίου της Κ.Δ.Β.Κ., από τις 09.30 έως τις 12.30 και παίρνουν μέρος Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Κοζάνης.

Τα Δημοτικά που συμμετέχουν έχουν επιλέξει ένα παιδικό βιβλίο, το οποίο αφού διάβασαν τα παιδιά του σχολείου, προετοιμάστηκαν αναλόγως για να μπορούν να το αφηγηθούν, με το δικό τους τρόπο.

Κάθε σχολείο που συμμετέχει θα παρουσιάσει το βιβλίο που επέλεξε και την αφήγηση θα παρακολουθούν τα παιδιά των άλλων σχολείων που επίσης δήλωσαν συμμετοχή, έτσι ώστε όλοι να αφηγηθούν και να ακούσουν.

Την τελευταία μέρα της εβδομάδας (Παρασκευή 5 Απριλίου) το φεστιβάλ θα κλείσει με την παρουσία της δασκάλας και συγγραφέως παιδικής λογοτεχνίας, της κ. Ελένης Κριτσιβέλα που θα μιλήσει στα παιδιά για τον τρόπο με τον οποίο γράφονται τα βιβλία.

Δείτε Επίσης

ΚΟΖΑΝΗ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΗΜΕΡΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΚΟΖΑΝΗ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΗΜΕΡΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ

Για τον εορτασμό της ημέρας του Μακεδονικού Αγώνα θα πραγματοποιηθούν στο Μουσείο Μακεδονικού Αγώνα στο Μπούρινο, το οποίο βρίσκεται 4 χλμ. από την Τοπική Κοινότητα Χρωμίου του Δήμου Κοζάνης, οι

Διαβάστε περισσότερα »
Με ποδηλατοβόλτα στην ημέρα χωρίς αυτοκίνητο έληξαν οι δράσεις της «Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας» στο Δήμο Εορδαίας.
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Με ποδηλατοβόλτα στην ημέρα χωρίς αυτοκίνητο έληξαν οι δράσεις της «Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας» στο Δήμο Εορδαίας.

Με πορεία ποδηλάτων και προσωρινή – συμβολική διακοπή της κυκλοφορίας των αυτοκινήτων σε κεντρικές οδούς, μέσα στην πόλη της Πτολεμαΐδας, έλαβαν τέλος χθες το απόγευμα οι δράσεις στο πλαίσιο της

Διαβάστε περισσότερα »
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Eordaialive.com: Με ποδηλατάδα, κορυφώθηκαν οι εκδηλώσεις για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας του Δήμου Εορδαίας (βίντεο)

Ποδηλατάδα , κλήρωση  7 ηλεκτρικών πατινιών, και με το μήνυμα ημέρα χωρίς αυτοκίνητο , ”Ελάτε με το ποδήλατο σας. Ελάτε να περπατήσουμε” Κορυφώθηκαν σήμερα Τετάρτη 22/9  οι εκδηλώσεις για την

Διαβάστε περισσότερα »
HYPERSPACE ή αλλιώς…  ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΠΕΔΙΟ
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

HYPERSPACE ή αλλιώς…  ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΠΕΔΙΟ

Έφθασε η στιγμή για να ξαναπάμε θέατρο! Το ΒΟΡΕΙΟ ΠΕΔΙΟ παρουσιάζει την παράσταση «HYPERSPACE ή αλλιώς…» μετά από δύο χρόνια αναγκαστικής «σιωπής» λόγω της πανδημίας. Το έργο είναι σύγχρονο και

Διαβάστε περισσότερα »
Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Δείτε το νέο spot της ΔΙΑΔΥΜΑ
Pink Woman Ptolemaida
iordanidis ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida