7.4 C
Πτολεμαΐδα
3 Δεκεμβρίου 2020ΚΟΙ.ΡΙ.ΞΕ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ : Είμαστε υπερήφανοι. Η κρισιμότητα των συνθηκών απαιτεί ενότητα.
ΔΕΗ

ΚΟΙ.ΡΙ.ΞΕ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ : Είμαστε υπερήφανοι. Η κρισιμότητα των συνθηκών απαιτεί ενότητα.

Η κρισιμότητα των συνθηκών απαιτεί ενότητα και όχι πυροβολισμούς στον αέρα

 

(Απάντηση στη ΔΡΑΣΕ)

 

Το να είσαι υπερήφανος για κάποιους ανθρώπους είναι πραγματικά μία «πολυτέλεια» την οποία πολλοί θα ήθελαν να απολαμβάνουν, ειδικά στις εποχές που ζούμε γιατί αυτή η υπερηφάνεια μεταφράζεται σε εμπιστοσύνη και μπέσα.

Το ΚΟΙ.ΡΙ.ΞΕ ΔΑΚΕ Σπάρτακος, είναι υπερήφανο για όλα τα στελέχη που διατέλεσαν μέλη Διοικητικών Συμβουλίων της ΔΕΗ και των θυγατρικών της, πόσο μάλλον για το στέλεχός του που είναι εκλεγμένο στο σημερινό Δ.Σ της επιχείρησης.

Η εκπροσώπηση στη Διοίκηση της ΔΕΗ είναι αποτέλεσμα ενός διαχρονικού αγώνα του Συνδικαλιστικού Κινήματος μέσα από τον οποίο μπορεί να έχει άμεση συμμετοχή και θέση στη διαχείριση όλων των ζητημάτων που άπτονται της επιχείρησης και των εργαζομένων της.

Αυτή την «πολύτιμη» εκπροσώπηση δεν πρόκειται να την απεμπολήσουμε ποτέ.

Εσείς αλήθεια μήπως αλλάξατε ρότα;

Η ιστορία (αρκεί να την γνωρίζει κάποιος και αν δεν την γνωρίζει, καλό είναι να την μάθει) αποδεικνύει ότι συνάδελφοι υπηρέτησαν τις θέσεις στις οποίες διορίστηκαν, με απόλυτη συνέπεια και ευσυνειδησία.

Μία ελαφρά στροφή της κεφαλής θα επιτρέψει να το διαπιστώσετε. Δε χρειάζεται να γυρίσετε πολύ πίσω για να καταλάβετε ποιους εννοούμε.

Συνάδελφοι, σε αυτά τα δύσκολα (τα πολύ δύσκολα) χρόνια όπου καλούμαστε να διαχειριστούμε εξαιρετικής σοβαρότητας ζητήματα, η ενότητα στο πεδίο της δράσεως είναι αυτή που θα πρέπει να διαμορφώνει τις σχέσεις μας, άσχετα από τις πολιτικές-παραταξιακές-συνδικαλιστικές διαφορές. Οτιδήποτε άλλο που λέγεται ή γράφεται για καθαρά λόγους εντυπωσιασμού, δεν είναι δίκαιο να βρίσκονται στο «τραπέζι» καθώς διαβάλουν την κάθε προσπάθεια.

Οι στιγμές είναι κρίσιμες και το μόνο που χρειαζόμαστε είναι να επαναδιαμορφώσουμε μία κοινή πλατφόρμα συνεννόησης και διεκδίκησης, αφήνοντας στην άκρη αστοχίες και υπερβολές που δεν βοηθούν σε τίποτα. 

 

Γραφείο Τύπου1 σχόλιο

Vaggelis 26 Οκτωβρίου 2020 at 17:51

Το 2011 φωνάζατε κάτω η χούντα τού ΠΑΣΟΚ τώρα που η νουδουλα τα κλείνει ολα και μας φέρνει την δήθεν ανάπτυξη με τα καθρεπτακια τι πρέπει να φωνάξετε αλλά ο ένας θα πάρει σύνταξη και θα πάει κάπου αλλού και ο άλλος μας καλεί να πάρουμε μετοχές…..καληνύχτα Πτολεμαΐδα και Κοζάνη.ο Μητσοτάκης μας αγαπάει και νοιάζεται για την υγεία μας!!!

Τα σχόλια έκλεισαν.

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 6981893715, στο facebook , μέσω email στο info@eordaialive.com.

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης. Συνεχίζοντας την περιήγηση στον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση cookies. Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες, πατήστε "Περισσότερα". Αποδοχή Περισσότερα

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ
Ο Κοζανίτικος τοπικισμός καλά κρατεί!!! Όσο υπήρχε Νομαρχία Κοζάνης, υπήρχε…