Κωτσιδης Στέφανος
Κωτσιδης Στέφανος

Σχετικά με την αναβολή του αγώνα μεταξύ των ομάδων ΦΣ Κοζάνη και ΠΟΤ Ηρακλής, που θα διεξαγόταν στο ΔΑΚ Κοζάνης

ΦΣ Κοζάνη
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Σχετικά με την αναβολή του αγώνα μεταξύ των ομάδων ΦΣ Κοζάνη και ΠΟΤ Ηρακλής, που θα διεξαγόταν στο ΔΑΚ Κοζάνης στο πλαίσιο της τρίτης φάσης του θεσμού του Κυπέλλου Ελλάδος, θέλαμε να διευκρινίσουμε τα εξής:

 

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Eleni xondromatidou

Για τη χορήγηση άδειας διεξαγωγής αγώνα από τις υπηρεσίες της Περιφέρειας, απαραίτητη προϋπόθεση είναι η ύπαρξη άδειας λειτουργίας του γηπέδου. Η άδεια αυτή έχει ετήσια ισχύ και εκδίδεται με ευθύνη του ιδιοκτήτη του γηπέδου, επομένως του Δήμου. Η τελευταία άδεια του ΔΑΚ Κοζάνης ήταν του 2005. Παράταση της άδειας αυτής δεν υπήρχε, αφού δεν ήταν σε ισχύ το 2017, οπότε και άρχισαν να δίνονται παρατάσεις σε εν ισχύι άδειες.

Λόγω της αλλαγής κατηγορίας της ομάδας της Κοζάνης και της διεξαγωγής αγώνων άλλης κατηγορίας που επιβλέπονται από την ΕΠΟ, οι προδιαγραφές, τεχνικές και ασφαλείας, είναι αυξημένες.

 

Ταυτόχρονα, η Αστυνομία εκτιμώντας ότι υπάρχει αυξημένη πιθανότητα για εντάσεις και κρίνοντας ότι δεν πληρούνται οι όροι ασφαλείας του γηπέδου, είναι κάθετα αρνητική με τη διεξαγωγή του αγώνα και τη θεωρεί παράνομη λόγω της μη ύπαρξης άδειας λειτουργίας του ΔΑΚ Κοζάνης, έχοντας ενημερώσει σχετικά και την Εισαγγελία με σκοπό την παρέμβαση Εισαγγελέα σε περίπτωση που διεξαγόταν ο αγώνας.

 

Ο μόνος τρόπος διεξαγωγής του παιχνιδιού με τη σύμφωνη γνώμη της Αστυνομίας, ήταν αυτό να γίνει χωρίς την παρουσία φιλάθλων, πρόταση που δεν έγινε αποδεκτή από τις ομάδες και το Δήμο.

 

Κατόπιν αυτών και μετά από επικοινωνία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κοζάνης με την ΕΠΟ, αποφασίστηκε η αναβολή του αγώνα.

Από τον Περιφερειάρχη Γιώργο Κασαπίδη και με σκοπό να αντιμετωπιστούν το συντομότερο δυνατόν όλα τα εμπόδια, ζητήθηκε από το Δήμο να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες, ώστε το ΔΑΚ Κοζάνης να πληροί όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις και προδιαγραφές για να αδειοδοτηθεί για τη λειτουργία του και να μπορεί να φιλοξενεί αγώνες που απαιτούν άδεια διεξαγωγής.

 

Η Περιφερειακή Αρχή στέκεται πάντα αρωγός στον αθλητισμό της Δυτικής Μακεδονίας. Υπενθυμίζουμε άλλωστε ότι πρόσφατα η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας διέθεσε, μεταξύ άλλων, ποσό ύψους 296.931,87 ευρώ για τη μελέτη αναβάθμισης των κερκίδων του ΔΑΚ Κοζάνης.

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

BnS Ptolemaida

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Το eordaialive.com δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενο τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το eordaialive.com ασπάζεται βαθιά, τις δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

karaiskos
Μίμτσης Πέτρος
Δεληκώστας Πτολεμαιδα
freen market ptolemaida
radio-kapsoyra-eordaialive.
Ασφλαειες Νικου Πτολεμαιδα - Εορδαία
afrokrema - ptolemaida-eordaia

Το Eordaialive στα Social Media

asepop velventoy
radio melodia ptolemaida
τριανταφυλλος ιορδανίδης
H Δυτική Μακεδονία της Δημιουργίας και της Καινοτομίας… - Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η σχετική Ημερίδα στο Διοικητήριο Γρεβενών.  

Στις επερχόμενες Περιφερειακές εκλογές ποιόν θα ψηφίζατε για Περιφερειάρχη;

Loading ... Loading ...