ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ: Να γιατί είμαστε περήφανοι

Eordaialive Team
2λ ανάγνωσης
ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ: Να γιατί είμαστε περήφανοι

ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ: Να γιατί είμαστε περήφανοι

Στις προπονήσεις της Εθνικής Ελλάδος K-16, κλήθηκε ο ποδοσφαιριστής μας Δημήτρης Παπαζήσης, προπονήσεις που θα γίνουν στις 6 και 7 Μαρτίου στο Λιτόχωρο Κατερίνης.

Μια απίστευτα τιμητική εξέλιξη για το νεαρό μας ταλέντο και ταυτόχρονα μια επιβεβαίωση για το πόσο σωστός είναι ο δρόμος που διάλεξε να βαδίσει η ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ, εδώ και ενάμισυ χρόνο.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Ο Δημήτρης, πασίγνωστος στους ποδοσφαιρικούς ειδήμονες της περιοχής μας, γεννημένος στις 30 Μαρτίου του 2006, επιθετικός, δέχεται λίγες μέρες πριν τα γενέθλια του, μια τιμητική διάκριση αλλά και επιβράβευση του ταλέντου του, που αποτελεί όνειρο κάθε παιδιού.

Παίρνοντας πολλές ευκαιρίες στην ομάδα μας φέτος (πέρυσι, στα 15 του, ήταν στις αποστολές της ομάδας μας στην Football League), έχει αποδείξει ήδη οτι αποτελεί κάτι το ξεχωριστό στη θέση του και μια λαμπρή καριέρα φαίνεται να τον περιμένει.

Το καλοκαίρι, η ομάδα μας είχε δεχθεί αφόρητη πίεση από την πλευρά της ομάδας του Παναθηναϊκού, που ήθελε να τον εντάξει στις ομάδες των Νέων του, όμως ο Δημήτρης μετά από πολλές συζητήσεις με τους υπεύθυνους της ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ, κατάλαβε ότι το μέλλον του βρίσκεται στην ομάδα μας και η δικαίωση ήρθε λίγους μήνες αργότερα.

Συγχαρητήρια από όλη την οικογένεια του Σωματείου μας στον ποδοσφαιριστή μας, καθώς έτσι έρχεται και μια δικαίωση για όλους όσους δουλεύουν για ένα καλύτερο αύριο στο ποδόσφαιρο της περιοχής μας

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!