Συνελήφθη ανήλικος ημεδαπός σε περιοχή της Πτολεμαΐδας για κλοπή

Προσφορά κλειστού κυκλώματος επιτήρησης στη Διεύθυνση Αστυνομίας Φλώρινας

stefanos tsikas ptolemaida KDAP ARLEKINOS
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Προσφορά κλειστού κυκλώματος επιτήρησης στη Διεύθυνση Αστυνομίας Φλώρινας

Πραγματοποιήθηκε προσφορά κλειστού κυκλώματος επιτήρησης, από τον ιδιώτη κ. Ιωακείμ Μιχ. Ιωσηφίδη, ιδιοκτήτη της εταιρείας ¨Ι.ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ ΞΙΝΟ ΝΕΡΟ ΑΕ¨ προς τη Διεύθυνση Αστυνομίας Φλώρινας, το οποίο θα διατεθεί στο Αστυνομικό Τμήμα Αμυνταίου Φλώρινας, προς κάλυψη των υπηρεσιακών του αναγκών, ώστε να ενισχυθεί περαιτέρω η ασφάλεια των εγκαταστάσεων της εν λόγω Υπηρεσίας, καθώς και η ασφάλεια των πολιτών που καθημερινά προσέρχονται σε αυτό για την εξυπηρέτησή τους.

Η ανιδιοτελής αυτή προσφορά προς την Ελληνική Αστυνομία αποτέλεσε πρωτοβουλία του ανωτέρω ιδιώτη, ως αναγνώριση των υπηρεσιών του προσωπικού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φλώρινας στον καθημερινό αγώνα, για την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας, στην ευρύτερη περιοχή και στους πολίτες της Φλώρινας.

Προς το πρόσωπο του ανωτέρω ιδιώτη, εκφράστηκαν οι ειλικρινείς και θερμές ευχαριστίες, τόσο του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φλώρινας, Α/Υ΄ Παναγιώτη ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ, όσο και του Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Αμυνταίου Φλώρινας, Α/Β΄ Χρήστου ΑΝΔΡΕΑΔΗ, καθώς και του προσωπικού της Υπηρεσίας για την ευγενική προσφορά με την διαβεβαίωση ότι, οι αστυνομικοί θα συνεχίσουν άοκνα και αδιάλειπτα, να προσφέρουν με το ίδιο αίσθημα ευθύνης απέναντι στους πολίτες της περιοχής, ενώ επισημάνθηκε ότι αυτή την κρίσιμη περίοδο που διανύουμε ως κοινωνία, τέτοιες πρωτοβουλίες είναι απαραίτητες και αποδεικνύουν τη σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ αστυνομίας και πολιτών.

 

Κοινοποιήστε το άρθρο

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

asfaleies nikou ptolemaida