Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας συμμετέχει στην Έκθεση « Η Δυτική Μακεδονία της Δημιουργίας και της Καινοτομίας»

Eordaialive Team
2λ ανάγνωσης
Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας συμμετέχει στην Έκθεση « Η Δυτική Μακεδονία της Δημιουργίας και της Καινοτομίας»

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας συμμετέχει στην Έκθεση « Η Δυτική Μακεδονία της Δημιουργίας και της Καινοτομίας» που διοργανώνει η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας από 07 έως 09 Φεβρουαρίου 2023 στο Εκθεσιακό Κέντρο στα Κοίλα Κοζάνης

 

Στην έκθεση θα υπάρχει  περίπτερο, στο οποίο θα προβάλλεται οπτικοακουστικό υλικό, το οποίο σχετίζεται με τη διάδραση και τη συμμετοχή των πολιτών της Δυτικής Μακεδονίας στον τομέα της οδικής ασφάλειας, μέσω ειδικής διαδικτυακής εφαρμογής (Nativeapp)

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

 

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας συμμετέχει με περίπτερο στην Έκθεση «Η Δυτική Μακεδονία της Δημιουργίας και της Καινοτομίας» που διοργανώνει η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας από 07 έως 09 Φεβρουαρίου 2023 στο Εκθεσιακό Κέντρο στα Κοίλα Κοζάνης.

 

Η συμμετοχή στην Έκθεση εντάσσεται στο πλαίσιο της υλοποίησης δράσεων, στον τομέα της οδικής ασφάλειας και ειδικότερα στον πυλώνα των υποδομών και της κατάστασης του οδικού δικτύου.

 

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα προβάλλεται οπτικοακουστικό υλικό, το οποίο σχετίζεται με τη διάδραση και τη συμμετοχή των πολιτών της Δυτικής Μακεδονίας στον τομέα της οδικής ασφάλειας, μέσω ειδικής διαδικτυακής εφαρμογής (Nativeapp).

 

Επιπρόσθετα, θα διανεμηθεί έντυπο ενημερωτικό υλικό (φυλλάδιο), το οποίο θα παρουσιάζει την ανωτέρω διαδικτυακή εφαρμογή (Nativeapp).

 

 

Στόχος της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας

είναι η πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων με την ενεργό συμμετοχή των πολιτών στη βελτίωση των συνθηκών της οδικής ασφάλειας για ένα ασφαλέστερο οδικό περιβάλλον.

 

 

Το περίπτερο θα λειτουργεί από την 10:00’ ώρα έως την 17:00’ ώρα και η είσοδος στο κοινό είναι ελεύθερη.

 

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!