Optika Anagnostis ptolemaida Reggia Ptolemida Pizzaria iek voltetors butterflys ptolemaida xristidis stavros ximikos

Με 4 μετάλλια επέστρεψαν οι αθλητές της Εορδαϊκής Δύναμης Πτολεμαΐδας !

1λ ανάγνωσης
Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Με 4 μετάλλια επέστρεψαν οι αθλητές της Εορδαϊκής Δύναμης Πτολεμαΐδας !

Με 4 μετάλλια επέστρεψαν οι αθλητές της Εορδαϊκής Δύναμης Πτολεμαΐδας από το 3ο Προκριματικό Πρωτάθλημα TAEKWONDO Βορείου Ελλάδος , το οποίο πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 01 Νοεμβρίου -03 Νοεμβρίου 2019 στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.

Με την συμμετοχή 1062 αθλητών η ομάδα της Εορδαϊκής Δύναμης κατάφερε και κατέκτησε 3 Χρυσό Μετάλλιο και 3 Χάλκινα Μετάλλια.

Οι αθλητές που κατόρθωσαν να ανέβουν στο βάθρο είναι οι :

Σάκκου Χριστίνα,                            1η Θέση Χρυσό Μετάλλιο στην κατηγορία Νεανίδες 2004 -63 κιλά

Χριστίδης Πολυχρόνης ,                                3η Θέση Χάλκινο Μετάλλιο στην κατηγορία Παίδων 2006 -49 κιλά

Παπακοσμά Κωνσταντίνα,          3η Θέση Χάλκινο Μετάλλιο στην κατηγορία Παγκορασίδες 2009 -45 κιλά

Μιχαλάκη Χρυσάνθη,                   3η Θέση Χάλκινο Μετάλλιο στην κατηγορία Παγκορασίδες 2010 -37 κιλά

Πολύ καλή εμφάνιση είχαν και οι αθλητές Τσεπραιλίδης Χαράλαμπος στην κατηγορία Παμπαίδων 2009 – 33 κιλά και Τακίδης Αθανάσιος στην κατηγορία Παίδων  2007 -53 κιλά οι οποίοι όμως δεν κατάφεραν να διακριθούν.

Συγχαρητήρια λοιπόν στους αθλητές για τις διακρίσεις τους αλλά και στον προπονητή Χριστίδη Χρήστο ο οποίος και τους συνόδεψε.

 

 

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Με 4 μετάλλια επέστρεψαν οι αθλητές της Εορδαϊκής Δύναμης Πτολεμαΐδας ! Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Με 4 μετάλλια επέστρεψαν οι αθλητές της Εορδαϊκής Δύναμης Πτολεμαΐδας ! Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Με 4 μετάλλια επέστρεψαν οι αθλητές της Εορδαϊκής Δύναμης Πτολεμαΐδας ! Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Με 4 μετάλλια επέστρεψαν οι αθλητές της Εορδαϊκής Δύναμης Πτολεμαΐδας ! Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Με 4 μετάλλια επέστρεψαν οι αθλητές της Εορδαϊκής Δύναμης Πτολεμαΐδας !

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Αφήστε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *