Optika Anagnostis ptolemaida Reggia Ptolemida Pizzaria iek voltetors butterflys ptolemaida xristidis stavros ximikos

Περιφέρεια Δ. Μ. :Υπογραφή σύμβασης με το ΑΠΘ για τη χωρική και χρονική μεταβολή της ρύπανσης των υπόγειων νερών στη λεκάνη Σαριγκιόλ

1λ ανάγνωσης
26η Πρόσκληση σε συνεδρίαση της Περιφερειακής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας Δια ζώσης

Η σύμβαση του έργου «Προσδιορισμός χωρικής και χρονικής μεταβολής της ρύπανσης των υπόγειων νερών στη λεκάνη Σαριγκιόλ με εξασθενές χρώμιο», υπογράφτηκε μεταξύ της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας – Π.Ε. Κοζάνης, του Δήμου Κοζάνης, της ΔΕΥΑΚ και του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Σκοπός του συγκεκριμένου έργου είναι να διαπιστωθεί η χωρική και χρονική μεταβολή της ρύπανσης των υπόγειων νερών στη λεκάνη Σαριγκιόλ  με εξασθενές χρώμιο ή και άλλα βαρέα μέταλλα και η αλληλεπίδραση μεταξύ της στερεής και υγρής φάσης στην περιοχή της λεκάνης Σαριγκιόλ.

Η υλοποίηση του αντικειμένου της σύμβασης ανατίθεται στην Ερευνητική Ομάδα που θα συγκροτηθεί από το ΑΠΘ και ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 60.000 € (πλέον του αναλογούντος ΦΠΑ 24%).

Τα έργο θα χρηματοδοτηθεί από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας – Π.Ε. Κοζάνης, το Δήμο Κοζάνης και την ΔΕΥΑΚ με τα ποσά των 30.000€, 15.000€ και 15.000€ αντίστοιχα πλέον ΦΠΑ 24%, και το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης είναι 36 μήνες από την υπογραφή της σύμβασης.

 

 

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Αφήστε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *