Το ΚΟΙΡΙΞΕ ΔΑΚΕ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ για τις δηλώσεις του Προέδρου της ΓΕΝΟΠ

Σπάρτακος : Δύο (2) εθελοντικές αιμοδοσίες.

Περιεχόμενο

Οι θέσεις τις ΓΕΝΟΠ διαμορφώνονται μόνο μέσα από αποφάσεις του Διοικητικού της Συμβουλίου

 

 

Οι δηλώσεις του Προέδρου της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ-ΚΗΕ περί συμφέρουσας πρότασης του ομίλου Μυτιληναίου, σχετικά με την επένδυση που απαιτείται στον ΑΗΣ Αμυνταίου για τη συνέχιση της λειτουργίας του Σταθμού, δεν συνάδουν με τον ρόλο του εκπροσώπου των εργαζομένων του οποίου  η αγωνία -για το μέλλον των συναδέλφων- πρέπει να τον οδηγούν σε ασφαλή συμπεράσματα και όχι σε βιαστικές ακροβασίες του τύπου ¨ποίος είναι ο καλύτερος ιδιώτης», την ώρα που ως εκπρόσωπος των εργαζομένων θα πρέπει να πιέσει ακόμα περισσότερο την διοίκηση της ΔΕΗ ώστε να εντείνει την πολιτική είσπραξης των οφειλόμενων (που αγγίζουν τα 3 δις ευρώ) εκ των οποίων θα μπορούσε να αντληθεί το ποσό (110 εκ. ευρώ) που απαιτείται για την επένδυση και που ο κ. Μυτιληναίος ¨έριξε¨ στο τραπέζι θολώνοντας μάτια και συνειδήσεις.

Η εμμονή και η επιμονή της Διοίκησης της ΔΕΗ και της κυβέρνησης να δωρίσουν σταθμούς και ορυχεία ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΤΟΙΧΩΝ.

Η παράταξη ΚΟΙ.ΡΙ.ΞΕ/ΔΑΚΕ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ συμπορεύεται και στηρίζει τις αποφάσεις του Δ.Σ της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ.

Οποιαδήποτε πρόταση κατατίθεται στο Δ.Σ της Ομοσπονδίας, συζητείται, εξετάζεται και οποιαδήποτε απόφαση, αποτελεί συλλογικό αποτέλεσμα.

Κάθε τι άλλο, υπερβαίνει τα όρια

 

 

Γραφείο Τύπου

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0

Κοινοποίηση σε

Facebook
X

Στείλτε μας το παράπονο, την παρατήρηση, την καταγγελία, το σχόλιο, το αίτημα, την φωτογραφία σας και βοηθήστε να κάνουμε την, πόλη, την κοινωνία και τον τόπο μας ένα καλύτερο μέρος για εμάς και τα παιδιά μας. Στείλτε μήνυμα στο info@eordaialive.com ή πάρτε μας τηλέφωνο στο 6981893715 (Viber) Μην το σκέφτεσαι, η γνώμη και η γνώση σου ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ !