Optika Anagnostis ptolemaidaReggia Ptolemida Pizzariaiek voltetorsbutterflys ptolemaida

Oρειβατική λέσχη Εορδαίας – ΦΘΗΝΟΠΟΡΙΝΟ ΖΑΓΟΡΙ

2λ ανάγνωσης
Oρειβατική λέσχη Εορδαίας - ΦΘΗΝΟΠΟΡΙΝΟ ΖΑΓΟΡΙ
20-10-2024 ΦΘΗΝΟΠΟΡΙΝΟ ΖΑΓΟΡΙ
Καπέσοβο- Κήποι – Βίτσα – Μονοδένδρι
Την Κυριακή 20-10-2024 η Ο.Λ.Ε. σας προσκαλεί να περπατήσουμε στο Ζαγόρι σε μια εξαιρετική διαδρομή με αφετηρία από το όμορφο Καπέσοβο και μέσω των παλαιών μονοπατιών που συνέδεαν τα χωριά με κατηφορική κατεύθυνση θα περάσουμε από όμορφα γεφύρια όπως, Λαζαρίδη , Καλογερικό, Κόκκορη, και Μίσιου, που ρέουν τα νερά του Βοϊδομάτη, και θα ανηφορήσουμε μέσω της σκάλας της Βίτσας στο επίσης εντυπωσιακό χωριό Βίτσα, με τελικό προορισμό το τουριστικό Μονοδένδρι.
Η διαδρομή είναι εύκολη με μικρές υψομετρικές αποκλίσεις και προτείνετε αυτή την εποχή λόγω των έντονων φθινοπωρινών χρωμάτων που μας χαρίζει η φύση.
Η πορεία είναι διάσχιση με συνολική απόσταση 11χλμ και χρόνο χωρίς στάσεις 4-5 ώρες με βαθμό δυσκολίας 1+ και υψομετρικές διαφορές κατάβαση 520μ και ανάβαση 560μ.
Η μετακίνηση μας θα γίνει με τουριστικό λεωφορείο 50 θέσεων με ώρα αναχώρησης από το πάρκινγκ της αγοράς στις 07.00πμ και επιστροφή από το Μονοδένδρι στις 19,00.
Συντονιστής και αρχηγός της εξόρμησης Κώστας Κυψίδης , Ελένη Γουστέρη , Έλενα Καρύδου
Το κόστος συμμετοχής είναι 30 ευρώ το άτομο
Για δηλώσεις συμμετοχών στο τηλ. 6976773739 Ελένη Γουστέρη και στο γραφείο της Λέσχης Εξαστέρου 4 Τρίτη και Παρασκευή από τις 19,30- 21,00
Από το ΔΣ
Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Oρειβατική λέσχη Εορδαίας - ΦΘΗΝΟΠΟΡΙΝΟ ΖΑΓΟΡΙ Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Oρειβατική λέσχη Εορδαίας - ΦΘΗΝΟΠΟΡΙΝΟ ΖΑΓΟΡΙ Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Oρειβατική λέσχη Εορδαίας - ΦΘΗΝΟΠΟΡΙΝΟ ΖΑΓΟΡΙ
Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Αφήστε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *