Optika Anagnostis ptolemaidaReggia Ptolemida Pizzariaiek voltetorsbutterflys ptolemaida

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Ξεμπλοκάρει μετά από 20 χρόνια το έργο του φράγματος Νεστορίου.

1λ ανάγνωσης
Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Ξεμπλοκάρει μετά από 20 χρόνια το έργο του φράγματος Νεστορίου.

Για την προσπάθεια της Περιφέρειας να κλείσει, ως τις 15 Οκτωβρίου, ένα έργο που δεν κατέστη εφικτό να κλείσει τα τελευταία 20 χρόνια, έκανε λόγο ο Περιφερειάρχης Δ.Μ Γιώργος Αμανατίδης πριν από λίγο στο Περιφερειακό Συμβούλιο που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Αν μέχρι τα μέσα του επόμενου μήνα δεν υπάρξει αποτέλεσμα και ανταπόκριση στις δεσμεύσεις των υπουργών, τότε θα «πάρουμε μία πρωτοβουλία ισχυρής παρέμβασης για να διατρανώσουμε την βούληση και την αντίθεσή μας».

Σύμφωνα με τον κ. Αμανατίδη, το έργο είναι ενταγμένο στο πρόγραμμα αγροτικής ανάπτυξης και εφόσον τελειώσει η εκκαθάρισή του θα επικαιροποιηθούν οι τιμές και ο προϋπολογισμός και αμέσως μετά θα πρέπει να ενταχθεί στην ΚΑΠ.

Πάντως ο Περιφερειάρχης ήταν σαφής πως αν δεν τηρηθούν τα χρονοδιαγράμματα και οι δεσμεύσεις «θα αποτυπώσουμε κι εμείς ως Περιφερειακό Συμβούλιο και πολίτες της περιοχής, μια αντίθεση ανάλογη με το μέγεθος του έργου και το μέγεθος όπως και η σημασία του είναι πολύ μεγάλο».

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
16
+1
0
+1
5
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
5 Σχόλια
  • Μονο με αγωνες μπορει να υλοποιηθει το εργο ,οχι λογια αλλα εργα.

  • ΤΟ ΈΡΓΟ ΔΕΝ ΠΡΌΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΊΝΕΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣΜΑΣ ΜΑΣ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ…

  • ΥΠΆΡΧΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΟΙΜΊΑ ΣΤΑ ΠΟΝΤΙΑΚΆ ΠΟΥ ΛΈΕΙ * ΤΑΞΟΝ ΤΟΝ ΠΑΛΑΛΟΝ ΝΑ ΧΙΑΙΡΕΤΑΙ * ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΟΩ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΛΛΆ ΤΟΝ ΛΑΌ ΤΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *