Optika Anagnostis ptolemaidaReggia Ptolemida Pizzariaiek voltetorsbutterflys ptolemaida

Στο Netflix το ντοκιμαντέρ της Ανθής Βούλγαρη για το έγκλημα στα Τέμπη

2λ ανάγνωσης
Στο Netflix το ντοκιμαντέρ της Ανθής Βούλγαρη για το έγκλημα στα Τέμπη

Στην πλατφόρμα του Netflix προστέθηκε το ντοκιμαντέρ «Μαμά έρχομαι» του MEGA, το οποίο επιμελήθηκε και παρουσίασε η Ανθή Βούλγαρη σχετικά με το έγκλημα στα Τέμπη.

«Από την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου, το ντοκιμαντέρ που συγκίνησε την κοινή γνώμη και τάραξε τα νερά με τις ανατριχιαστικές μαρτυρίες των επιζώντων και τις αφηγήσεις των οικογενειών των 57 θυμάτων, θα είναι διαθέσιμο στη δημοφιλή υπηρεσία streaming, σε Ελλάδα και Κύπρο», ανακοίνωσε το MEGA για τη συμφωνία με το Netflix.

«Πρόκειται για ένα οδοιπορικό στις πόλεις όπου ζούσαν οι επιβάτες της μοιραίας αμαξοστοιχίας, που καταγράφει, με αφηγηματική προσέγγιση και κινηματογραφική αισθητική, την αλήθεια της αποφράδας εκείνης ημέρας και τα πρωτόγνωρα συναισθήματα που έφερε στο φως το ξημέρωμα. Οι παραλείψεις, τα ερωτηματικά, οι άσβηστες μνήμες, τα όνειρα που χάθηκαν και μια πληγή που παραμένει ακόμα ανοιχτή…», καταλήγει η ανακοίνωση του σταθμού.

Ανθή Βούλγαρη: Είναι το πρώτο ελληνικό ντοκιμαντέρ στο Netflix

Για την επιτυχία αυτή, η Ανθή Βούλγαρη ανέφερε το πρωί της Τρίτης (3/9) από την εκπομπή της στο MEGA:

«Είμαι πολύ χαρούμενη γι΄ αυτό γιατί θα το δει περισσότερος κόσμος, και στην Κύπρο 10 Σεπτεμβρίου. Είναι στα προσεχώς. Είμαι χαρούμενη γιατί η υπόσχεση που είχαμε δώσει στους συγγενείς όταν ξεκινήσαμε ήταν ότι θέλαμε να κάνουμε κάτι για να μείνει και να το δει όσος περισσότερος κόσμος γίνεται».

«Ευχαριστώ πολύ και όλη την ομάδα που δουλέψαμε -γιατί το κάναμε με πολλή αγάπη- αλλά και όλο το MEGA και κυρίως τον κύριο Βαγγέλη Μαρινάκη, που όταν το προτείναμε είπε αμέσως ‘ναι’ και καταφέραμε να γίνει αυτή η δουλειά και να φτάσει εδώ που έφτασε. Αν δεν κάνω λάθος είναι το πρώτο ελληνικό ντοκιμαντέρ στο Netflix», πρόσθεσε η δημοσιογράφος.

Στη συνέχεια, η Ανθή Βούλγαρη αστειεύτηκε με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο, καθώς ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής «απαίτησε»… κέρασμα.

«Θα φέρω στις 10 Σεπτεμβρίου να κεράσω!», απάντησε η Ανθή Βούλγαρη.

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Αφήστε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *