Optika Anagnostis ptolemaidaReggia Ptolemida Pizzariaiek voltetorsbutterflys ptolemaida

Ραγδαίες εξελίξεις στον Ερμή Αμυνταίου: Αποχώρησαν Γιώργος Ιωαννίδης και Γιάννης Κουλίδης

1λ ανάγνωσης
Ραγδαίες εξελίξεις στον Ερμή Αμυνταίου: Αποχώρησαν Γιώργος Ιωαννίδης και Γιάννης Κουλίδης

Μόλις ένα παιχνίδι κυπέλλου κάθισε στο πάγκο του Ερμή Αμυνταίου ο νεαρός τεχνικός Γιώργος Ιωαννίδης ο οποίος μετά τη προπόνηση της Τετάρτης αποχαιρέτησε τους παίκτες και παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία του Ερμή Αμυνταίου.

Η Αθλητική Ανασκόπηση επικοινώνησε μαζί του με το νεαρό τεχνικό να μας αναφέρει ότι έκανε υπομονή όλο αυτό το διάστημα αλλά τίποτε από ότι είχανε συμφωνήσει δεν έγινε από την διοίκηση

Μαζί με το Γιώργο Ιωαννίδη παρελθόν από την ομάδα θα αποτελέσει όπως όλα δείχνουν και ο Γιάννης Κουλίδης που θα ήταν ο τεχνικός διευθυντής.

Ο Ερμής που σε πολλούς προξένησε έκπληξη η απόφαση του να δηλώσει συμμετοχή στην Γ΄ Εθνική είναι από τις ελάχιστες ομάδες που ουσιαστικά δεν έχει ενισχυθεί καθόλου για ένα πρωτάθλημα που είναι πάρα πολύ απαιτητικό και από το οποίο υποβιβάζονται 7 ομάδες από κάθε όμιλο.

Πλέον κανείς από εδώ και πέρα δεν μπορεί να προδικάσει τι θα γίνει αφού ο Ερμής που το Σάββατο έχει κύπελλο στην ΕΠΣ Φλώρινας με την Ελλάδα και στις 8/9 θα υποδεχτεί τον Ηρακλή για το κύπελλο Ελλάδας θα πρέπει να αναζητήσει νέο τεχνικό και ενίσχυση.

 

 

ΠΗΓΗ : athlitikianaskopisi.gr

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
2
+1
0
+1
0
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Αφήστε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *