Optika Anagnostis ptolemaida Reggia Ptolemida Pizzaria iek voltetors butterflys ptolemaida

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παράσταση Θεάτρου Σκιών στον Αετό

1λ ανάγνωσης
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παράσταση Θεάτρου Σκιών στον Αετό

Μια διασκεδαστική μα και διαδραστική παράσταση Θεάτρου Σκιών προσαρμοσμένη στο σήμερα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τα παιδιά της Δ.Κ. Αετού, από την Στέγη Καλλιτεχνών Magic Castle Entertainment, το βράδυ της Δευτέρας 26/08.

Την εκδήλωση, που έλαβε χώρα στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου Αετού και εντάσσεται στις πολιτιστικές εκδηλώσεις “ΑΜΥΝΤΑΙΑ 2024”, παρακολούθησε πλήθος κόσμου διαφόρων ηλικιών, με τους λιλιπούτειους παρευρισκομένους να κλέβουν την παράσταση με το γέλιο και τον ενθουσιασμό τους.

Το έργο παρουσίασε ο Καλλιτέχνης Καραγκιοζοπαίχτης Κοσμάς Παναγιώκας, αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις και περνώντας μηνύματα που ελπίζουμε να συντροφεύουν τους μικρούς μας φίλους σε όλη τη διάρκεια της ζωής τους.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Αμυνταίου, Φωτεινή Τσιναρίδου, ο Αντιδήμαρχος ΔΕ Αετού, Βαρικού, Λεχόβου και Νυμφαίου, Παύλος Σαργιαννίδης, ο Πρόεδρος της ΔΚ Αετού Κωνσταντίνος Γκιουλέκας και ο Πρόεδρος της ΔΚ Σκλήθρου Παύλος Κολκίδης.

Γραφείο Τύπου Δημάρχου Αμυνταίου

 

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παράσταση Θεάτρου Σκιών στον Αετό Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παράσταση Θεάτρου Σκιών στον Αετό

 

 

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0
ΜΕ ΕΤΙΚΕΤΑ:
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Αφήστε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *