Optika Anagnostis ptolemaida Reggia Ptolemida Pizzaria iek voltetors butterflys ptolemaida xristidis stavros ximikos

Επιστολή αναγνώστη – θα ήθελα να σας αναφέρω ένα πρόβλημα που ο δήμος Εορδαίας εδώ και καιρό ( παρά την όχληση) δεν έχει τακτοποιήσει

2λ ανάγνωσης
Σύλλογοι Γονέων & Κηδεμόνων Πτολεμαΐδας - Eπιστολή στον Υπουργό Παιδείας, για την αιφνιδιαστική συγχώνευση τμημάτων

Καλησπερα σας. Μετα απο οχληση στον Δημο Εορδαίας (με αυτην την δημοτικη αρχη) θα ηθελα να σας αναφερω ενα προβλημα που ο δημος εδω κ καιρο και παρα την οχληση….δεν εχει τακτοποιησει. Σε 2 σημεια του δημου. Ενα στην εισοδο της Τ.Κ. Κομνηνων και δευτερο στην κεντρικη πλατεια της Πτολεμαιδας. Αφορα τις σχαρες ομβριων υδατων. Ειναι και στις 2 περιπτωσεις τοποθετημενες με τετοιο τροπο που αποτελουν αμεσο κινδυνο για ολους τους διερχομενους ποδηλατες.
Στην εισοδο των Κομνηνων μαλιστα εχουν γινει ηδη 2 ατυχηματα. το ενα με υλικες μονο ζημιες ενω το δευτερο ειχε ως αποτελεσμα τον σοβαρο τραυματιαμο του ποδηλατη ο οποιος κ νοσηλευτηκε στο Μποδοσακειο Νοσοκομειο. Η πιο σοβαρη αντιμετωπιση του προβληματος απαιτει εκ νεου κατασκευη αυτων των φρεατειων, κατι που ειναι σιγουρα κ κοστοβορο κ χρονοβορο κ θα ταλαιπωρουσε το κεντρο της πολης για μερες. Μια αμεση καλη λυση ωστε να αποφευχθουν αλλα ατυχηματα (ειναι θεμα χρονου να συμβουν) ειναι να αντικατασταθουν 1-2 σχαρες σε καθε κατευθυνση με κατι που να παρεχει ασφαλη διέλευση στους ποδηλατες. Ετσι κ ο κινδυνος θα περιοριζοταν κ η πιθανη ροη των ομβριων υδατων θα ηταν εγγυημενη. Σας ευχαριστω για τον χρονο σας.

 

Στείλτε μας το παράπονο, την παρατήρηση, την καταγγελία, το σχόλιο, το αίτημα, την φωτογραφία σας και βοηθήστε να κάνουμε την, πόλη, την κοινωνία και τον τόπο μας ένα καλύτερο μέρος για εμάς και τα παιδιά μας.
Στείλτε μήνυμα στο [email protected] ή πάρτε μας τηλέφωνο στο 6981893715 (viper)
Μην το σκέφτεσαι, η γνώμη και η γνώση σου ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ !

 

 

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
9
+1
0
+1
0
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Αφήστε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *