Optika Anagnostis ptolemaida Reggia Ptolemida Pizzaria iek voltetors butterflys ptolemaida

Κοζάνη: Γιγαντιαία επιχείρηση για την ανεύρεση 44χρονου από τη Χρυσαυγή (φωτό-βίντεο)

2λ ανάγνωσης
Κοζάνη: Γιγαντιαία επιχείρηση για την ανεύρεση 44χρονου από τη Χρυσαυγή (φωτό-βίντεο)

Εντείνονται οι έρευνες της Αστυνομίας όσο και των κατοίκων της περιοχής για τον εντοπισμό του 44χρονου Μενέλαου Βάγγου από τη Χρυσαυγή Βοΐου Κοζάνης, ο οποίος αγνοείται από τις 4 Αυγούστου 2024.

Ο 44χρονος που διέμενε στο Τσοτύλι, βρισκόταν στο χωριό του και από εκείνη την ημέρα έχουν χαθεί τα ίχνη του, ενώ η δήλωση εξαφάνισης από συγγενικό του πρόσωπο στην αστυνομία, έγινε το Σάββατο 17 Αυγούστου.

Κοζάνη: Γιγαντιαία επιχείρηση για την ανεύρεση  44χρονου από τη Χρυσαυγή (φωτό-βίντεο)
Κοζάνη: Γιγαντιαία επιχείρηση για την ανεύρεση 44χρονου από τη Χρυσαυγή (φωτό-βίντεο) 34

Σήμερα από τις 9 το πρωί η Αστυνομία, μαζί με άλλες ομάδες διάσωσης, κατοίκους και εθελοντές θα ξεκινήσει συντονισμένη επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή των Χρυσαυγής για τον εντοπισμό του, ενώ για την εξαφάνισή του ήδη έχει εκδοθεί τις προηγούμενες ημέρες και Silver Alert.

Όπως μεταδίδει ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Μάκης Νασιάδης, έχει ξεκινήσει από το πρωί μια γιγαντιαία επιχείρηση αστυνομίας, πυροσβεστικής, σωστικών συνεργείων, εθελοντών και κατοίκων προκειμένου να εντοπίσουν τον 44χρονο. Η έρευνα καλύπτει μια μεγάλη περιοχή. Ο αγνοούμενος κινούνταν στην ευρύτερη περιοχή, στο Τσοτύλι αλλά και στην Τ.Κ . Χρυσαυγής, όπου διαμένει ο δίδυμος αδερφός του.

Κοζάνη: Γιγαντιαία επιχείρηση για την ανεύρεση  44χρονου από τη Χρυσαυγή (φωτό-βίντεο)
Κοζάνη: Γιγαντιαία επιχείρηση για την ανεύρεση 44χρονου από τη Χρυσαυγή (φωτό-βίντεο) 35

Στις έρευνες αναζήτησης συμμετέχουν περισσότερα απο 70 άτομα τα οποία ψάχνουν παντού, ακόμη και σε ακατοίκητα σπίτια και πηγάδια προκειμένου να εντοπίσουν οποιοδήποτε ίχνος του.

Ο 44χρονος δεν παρουσιάζει κάποιο πρόβλημα, το αυτοκίνητο και ένα κινητό τηλέφωνο του βρέθηκαν ήδη, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ διαθέτει και ένα δεύτερο κινητό τηλέφωνο το οποίο οι αρχές ψάχνουν.

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0
ΜΕ ΕΤΙΚΕΤΑ:
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Αφήστε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *