Optika Anagnostis ptolemaida Reggia Ptolemida Pizzaria iek voltetors butterflys ptolemaida

ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ….. ΟΙ “ΔΗΘΕΝ” ΞΕΣΠΑΘΩΣΑΝ … ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΕΙΣΑ ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ … (του Μιχάλη Ραμπίδη)

1λ ανάγνωσης
ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ..... ΟΙ “ΔΗΘΕΝ” ΞΕΣΠΑΘΩΣΑΝ … ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΕΙΣΑ ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ ... (του Μιχάλη Ραμπίδη)
-Εκτός από τον Νίκο Παππά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram: Ο πρώην μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού μάλιστα έχει ταγκάρει τον Παύλο Πολάκη και γράφει «Μεγάλε Παύλο, μια κούπα στη λεβεντιά σου», αφιερώνοντας του ουσιαστικά την ανάρτηση.
-Πιο συγκεκριμένα ο Νίκος Παππάς ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία φαίνονται μερικοί μουσικοί με λαούτα και άλλα όργανα στο χέρι, με την Κρήτη να πρωταγωνιστεί καθώς το σχήμα του νησιού είναι επίσης κολλημένο στον τοίχο.
ΔΥΟ (ΨΕΜΑΤΑ ΑΝΤ. ΡΕΜΟΣ) ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ:
– Ποιο συνάδελφο καθηγητή, καταδικασμένο τελεσίδικα για φοροδιαφυγή 3 εκ ΕΕΥΡΩ ήθελε να στηρίξει η κ Λινού, γιατον διορισμό του σε επιτροπή;
-Για ποια κατάχρηση μιλάει ο Παύλος Πολάκης αναφερόμενος στην προκείμενη συζήτηση στην αρμόδια επιτροπή της βουλής, για περίπου 1,5 εκ ΕΥΡΩ; Γι΄αυτά βούβα στην στρούγκα έ ….
Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
3
+1
0
+1
2
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
1 Σχόλιο
  • ΕΛΕΝΗ ΑΥΛΩΝΙΤΟΥ – ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ:
    Να μην προχωρήσει καμία διαγραφή #Πολάκη από τα κομματικά όργανα. Αντίθετα να διερευνηθεί η καταγγελία του για το 1.750.000 ευρώ κόστος θερμομόνωσης του κέντρου Υγείας Φιλιατρών, έναντι αξιολόγησης 300.000 ευρώ. Αν ισχύει, να αναδειχθεί ότι λεφτά υπάρχουν για μίζες σε ημέτερους..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *