Optika Anagnostis ptolemaida Reggia Ptolemida Pizzaria iek voltetors butterflys ptolemaida xristidis stavros ximikos

Ο Σπάρτακος πετάει το γάντι στον Περιφερειάρχη Γιώργο Αμανατίδη

1λ ανάγνωσης
Ο Σπάρτακος πετάει το γάντι στον Περιφερειάρχη Γιώργο Αμανατίδη

Με μία επιστολή που έχει άμεσο αποδέκτη τον Περιφερειάρχη και στην οποία όχι μόνο περιγράφει προβλήματα αλλά εκφράζει και πολύ έντονη ανησυχία, το σωματείο Σπάρτακος είναι προφανές πως πετάει το γάντι στον κ. Αμαντίδη και ζητά την ανάληψη πρωτοβουλιών και την κίνηση διαδικασιών για να υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα.
Αίσθηση προκαλεί το σημείο της επιστολής που αναφέρει οτι “το διακύβευμα της τήρησης των αποφάσεων της κυβέρνησης είναι πολύ σοβαρό”, πράγμα που σημαίνει οτι το σωματείο καλεί τον κ. Αμανατίδη να χτυπήσει την γροθιά στο τραπέζι.
Δε μένει παρά να δούμε αν ο Περιφερειάρχης θα σηκώσει το γάντι και πόσο διατεθειμένος είναι να πάει κόντρα στις επιλογές του Πρωθυπουργού.
Εδώ που έχουν φθάσει τα πράγματα η κατάσταση είναι πολύ δύσκολο να αλλάξει, ωστόσο ότι θετικό καταφέρουν οι όποιες κινήσεις (αν και όταν υπάρξουν), είναι καλοδεχούμενες γιατί πραγματικά ο κόσμος της περιοχής έχει αγγίξει τα όριά του.
Να θυμίσω πάντως ότι τον περασμένο Φεβρουάριο το σωματείο είχε συνάντηση με τον κ. Αμανατίδη, όπου και πάλι εξέφραζε την έντονη ανησυχία του.

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
2
+1
0
+1
0
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Αφήστε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *