Optika Anagnostis ptolemaida Reggia Ptolemida Pizzaria iek voltetors butterflys ptolemaida xristidis stavros ximikos

PONTOS TV – Έρχεται;

1λ ανάγνωσης
PONTOS TV - Έρχεται;

Θέμα συζήτησης έγινε τελευταία  στους ποντιακούς πολιτιστικούς συλλόγους η πληροφορία για την πιθανή  επαναλειτουργία της Ποντιακής Τηλεόρασης PONTOS TV στη Θεσσαλονίκη.  

Ως γνωστόν πρίν λίγα χρόνια οι προσφυγικοί πολιτιστικοί  σύλλογοι που είναι θεματοφύλακες της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, είχαν  βρει φιλόξενο “τηλεοπτικό σπίτι” στο PONTOS TV.

Δυστυχώς το 2015 ο Ιβάν Σαββίδης που έδειξε τότε έντονο ενδιαφέρον για το Ποντιακό κανάλι,  τελικά επέλεξε να φτιάξει το OPEN TV για τους γνωστούς πολιτικούς λόγους.

Το Pontos TV εξαγοράστηκε τότε από επιχειρηματία που αγόραζε μικρά κανάλια για λογαριασμό τρίτων με άγνωστα κίνητρα. Το όλο θέμα οδηγήθηκε σε ναυάγιο και παρέσυρε και το ποντιακό κανάλι οδηγώντας το σε αναστολή λειτουργίας.  

Η θεματική πολιτιστική του ταυτότητα, τα ιστορικά αφιερώματα και οι καταγραφές από όλη την Ελλάδα το έκαναν δημοφιλές με φανατικούς φίλους από όλα τα προσφυγικά ελληνικά φύλλα.  

Η νοσταλγία για τις αλύτρωτες πατρίδες και ο σεβασμός στις Ρίζες μας,  θα είναι βασικά κίνητρα για να αναπτυχθεί ένα ποιοτικό ενημερωτικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα που θα κερδίσει δυναμικό και φανατικό κοινό και πάλι.

Το διαδίκτυο θα διασυνδέσει και τους Ελληνες της ομογένειας από όλο τον κόσμο με το PONTOS TV, δημιουργώντας μια  πολύ μεγάλη, δεμένη και ισχυρή  παγκόσμια Ελληνική παρέα.

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
5
+1
0
ΜΕ ΕΤΙΚΕΤΑ:
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Αφήστε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *