Optika Anagnostis ptolemaida Reggia Ptolemida Pizzaria iek voltetors butterflys ptolemaida xristidis stavros ximikos

Πτολεμαΐδα: Σχολιάστηκαν εντόνως οι νέες «πρωτοτυπίες» του Στάθη Κωνσταντινίδη

1λ ανάγνωσης
Πτολεμαΐδα: Σχολιάστηκαν εντόνως οι νέες «πρωτοτυπίες» του Στάθη Κωνσταντινίδη

Μέχρι τώρα γνωρίζαμε για τα μαθήματα εξ αποστάσεως, σήμερα μάθαμε και για την κατάθεση στεφάνου εξ αποστάσεως.
Την «πρωτοτυπία» εισήγαγε ο Υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας Θράκης κ. Στάθης Κωνσταντινίδης.
Όντας απών από την εκδήλωση που πραγματοποίησε σήμερα ο Σύλλογος Κρητών και φίλων Κρήτης με αφορμή τη 83η επέτειο από την μάχη της Κρήτης, όταν κλήθηκε να καταθέσει στεφάνι εμφανίστηκε, αντί του ιδίου, υπάλληλός του…
Το γεγονός δεν πέρασε ούτε απαρατήρητο ούτε ασχολίαστο και μας κάνει να αναρωτιόμαστε για τον τρόπο που κάποιοι επιλέγουν να «τιμήσουν» Ιστορικές και Ηρωικές μάχες, ανθρώπους που αγωνίστηκαν σθεναρά και θυσιάστηκαν.
Απών από τις εκδηλώσεις μνήμης που έγιναν και στην Ερμακιά ο κ. Κωνσταντινίδης.
Δεν λέμε ότι καθόταν σε κάποιο καφενείο και έπινε καφέ αλλά θα έπρεπε τουλάχιστον να έχει λάβει τα μέτρα του ώστε αν και απών, η παρουσία του να είναι αισθητή και προπάντων να αποπνέει τιμή και δέος. Έχει χρέος απέναντι στον ρόλο, τη θέση και την καταγωγή του.

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
34
+1
1
+1
16
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
5 Σχόλια
  • ΑΞΙΟΣ ΣΕ ΟΛΛΑ ΤΟΥ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟΣΚΟΠΗΣ. Η ΚΟΙΝΩΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΓΕΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ. ΑΜΕΜΤΟΣ .!!.

  • Εσύ που λεσ ότι είναι μόνο για να κόβει πίτες, μάλλον ασχετοσ είσαι με τις αρμοδιότητες του ΥΜΑΘ.
    Τουλάχιστον μιας και δεν ενημερώνεσαι τουλάχιστον μπει στο Facebook να δεις τις δράσεις του και που βρίσκεται. Ο Μιχαλάκης δεν στα είπε καλά!!!

  • Εσυ που το έγραψες μάλλον μπορείς να είσαι σε 2 και 3 μέρη ταυτόχρονα… δεν εξηγείται αλλιώς! Όπως όλοι μας έχουμε κάποιες υποχρεωσεις και βάζουμε προτεραιότητες κάπως έτσι (σκέφτομαι ότι θα) βγαίνει και το πρόγραμμα όλων των ανθρώπων σε αυτό τον χώρο. Αν δεν πήγαινε ούτε έστελνε κάποιον συνεργάτη του θα λέγατε δεν τίμησε με την παρουσία του. Αποφασίστε τι θέλετε!

  • Έχει πολλές αρμοδιότητες καί πολύ δουλειά στο υπουργείο τρέχει συνέχεια Δεν μπορεί νά βρίσκεται παντού ό ίδιος. Μήν κάνετε Την τρίχα τριχιά, μία χαρά είναι καί οι συνεργάτες του…

  • Απορώ πως και δεν ήρθε αυτοπροσώπως, αφού ο συγκεκριμένος πολιτικός είναι μόνο για να κόβει βασιλόπιτες και να του λένε τα κάλαντα. Δεν έχει άλλες αρμοδιότητες ή δεν τον ακούνε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *