Optika Anagnostis ptolemaida Reggia Ptolemida Pizzaria iek voltetors butterflys ptolemaida xristidis stavros ximikos

Τον δήμαρχο Εορδαίας Π. Πλακεντά , συνάντησε ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης – Συνέχισε την επίσκεψη σε κεντρικούς δρόμους της Πόλης (βίντεο- φωτο)

0λ ανάγνωσης
Τον δήμαρχο Εορδαίας Π. Πλακεντά , συνάντησε ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης (βίντεο-φωτο)

Τον δήμαρχο Εορδαίας Π. Πλακεντά , συνάντησε ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης – Συνέχισε την επίσκεψη σε κεντρικούς δρόμους της Πόλης(βίντεο-φωτο)

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Τον δήμαρχο Εορδαίας Π. Πλακεντά , συνάντησε ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης - Συνέχισε την επίσκεψη σε κεντρικούς δρόμους της Πόλης (βίντεο- φωτο)

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Τον δήμαρχο Εορδαίας Π. Πλακεντά , συνάντησε ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης - Συνέχισε την επίσκεψη σε κεντρικούς δρόμους της Πόλης (βίντεο- φωτο)

 

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Τον δήμαρχο Εορδαίας Π. Πλακεντά , συνάντησε ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης - Συνέχισε την επίσκεψη σε κεντρικούς δρόμους της Πόλης (βίντεο- φωτο) Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Τον δήμαρχο Εορδαίας Π. Πλακεντά , συνάντησε ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης - Συνέχισε την επίσκεψη σε κεντρικούς δρόμους της Πόλης (βίντεο- φωτο) Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Τον δήμαρχο Εορδαίας Π. Πλακεντά , συνάντησε ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης - Συνέχισε την επίσκεψη σε κεντρικούς δρόμους της Πόλης (βίντεο- φωτο) Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Τον δήμαρχο Εορδαίας Π. Πλακεντά , συνάντησε ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης - Συνέχισε την επίσκεψη σε κεντρικούς δρόμους της Πόλης (βίντεο- φωτο) Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Τον δήμαρχο Εορδαίας Π. Πλακεντά , συνάντησε ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης - Συνέχισε την επίσκεψη σε κεντρικούς δρόμους της Πόλης (βίντεο- φωτο) Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Τον δήμαρχο Εορδαίας Π. Πλακεντά , συνάντησε ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης - Συνέχισε την επίσκεψη σε κεντρικούς δρόμους της Πόλης (βίντεο- φωτο)

 

 

 

 

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
2
+1
0
+1
6
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Αφήστε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *