Optika Anagnostis ptolemaida Reggia Ptolemida Pizzaria iek voltetors butterflys ptolemaida xristidis stavros ximikos

Παράπονο αναγνώστη -Καρυοχώρι Εορδαίας – Εικόνες εγκατάλειψης στην κεντρική πλατεία του χωριού (φωτογραφίες)

0λ ανάγνωσης
Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Παράπονο αναγνώστη -Καρυοχώρι Εορδαίας - Εικόνες εγκατάλειψης στην κεντρική πλατεία του χωριού (φωτογραφίες)

Παράπονο αναγνώστη -Καρυοχώρι Εορδαίας – Εικόνες εγκατάλειψης στην κεντρική πλατεία του χωριού (φωτογραφίες)

 

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Παράπονο αναγνώστη -Καρυοχώρι Εορδαίας - Εικόνες εγκατάλειψης στην κεντρική πλατεία του χωριού (φωτογραφίες) Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Παράπονο αναγνώστη -Καρυοχώρι Εορδαίας - Εικόνες εγκατάλειψης στην κεντρική πλατεία του χωριού (φωτογραφίες) Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Παράπονο αναγνώστη -Καρυοχώρι Εορδαίας - Εικόνες εγκατάλειψης στην κεντρική πλατεία του χωριού (φωτογραφίες) Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Παράπονο αναγνώστη -Καρυοχώρι Εορδαίας - Εικόνες εγκατάλειψης στην κεντρική πλατεία του χωριού (φωτογραφίες) Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Παράπονο αναγνώστη -Καρυοχώρι Εορδαίας - Εικόνες εγκατάλειψης στην κεντρική πλατεία του χωριού (φωτογραφίες) Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Παράπονο αναγνώστη -Καρυοχώρι Εορδαίας - Εικόνες εγκατάλειψης στην κεντρική πλατεία του χωριού (φωτογραφίες) Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Παράπονο αναγνώστη -Καρυοχώρι Εορδαίας - Εικόνες εγκατάλειψης στην κεντρική πλατεία του χωριού (φωτογραφίες) Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Παράπονο αναγνώστη -Καρυοχώρι Εορδαίας - Εικόνες εγκατάλειψης στην κεντρική πλατεία του χωριού (φωτογραφίες) Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Παράπονο αναγνώστη -Καρυοχώρι Εορδαίας - Εικόνες εγκατάλειψης στην κεντρική πλατεία του χωριού (φωτογραφίες)

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
5
+1
0
+1
0
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
10 Σχόλια
  • 1. Οι πρόεδροι των κοινοτήτων πρέπει υποχρεωτικά να είναι μόνιμοι κάτοικοι της κοινότητας.
    2. Να σταματήσει η δυνατότητα απόσπασης δημοσίων υπαλλήλων, που εκλέγονται πρόεδροι κοινοτήτων ή δημοτικοί και νομαρχιακοί σύμβουλοι, στον τόπο κατοικίας τους.
    3. Ο δήμος Εορδαίας προσέλαβε προσωπικό καθαριότητας εξωτερικών χώρων με εκείνη την περιβόητη προκήρυξη 3Κ… Σήμερα δυστυχώς, ελάχιστοι από αυτούς βρίσκονται έξω για καθαριότητα με ευθύνη του αρμόδιου αντιδημάρχου και δημάρχου.
    4. Αν δεν επαρκεί το προσωπικό για καθαριότητα να μετακινήσει ο δήμος από άλλες υπηρεσίες, όπου δεν έχουν καρέκλες να καθίσουν.

  • Κ. Παύλο κ, δεν νομίζω να έχετε ανάγκη να σας αποδείξω με φωτογραφικό υλικό την αλήθεια για το χωριό. Αν είστε κάτοικος αυτού, μπορείτε να αντιληφθείτε ότι γίνονται έργα στο χωριό και πως από την πρώτη στιγμή δεν είναι “παρατημένο”. Τώρα εάν εσάς το θέμα σας είναι ΜΟΝΟ η πλατεία, (στην οποία υπήρχε συσκότιση πριν 3 μήνες) , να σας ενημερώσω πως έχουμε ακόμα Φλεβάρη και το πράσινο του Δήμου θα ξεκινήσει από τον επόμενο μήνα. Παρόλα αυτά μπορείτε να δείτε φωτογραφικό υλικό, είτε από το προφίλ του προέδρου, είτε από την σελίδα της κοινότητας του καρυοχωρίου, για όλα τα έργα ανεξαιρέτως.

  • Κ. Θεοδωρα δεν μας δείχνεται τις πραγματικές φώτο των επίμαχων σημείων και όχι αυτές του φωτομοντάζ. Έτσι για να αποκατασταθεί η αλήθεια. Σήμερα όμως, όχι μετά από μέρες.

  • 😂😂😂
    Ένα μεγάλο μπράβο στον ανώνυμο αναγνώστη, που ΑΝ είναι κάτοικος του χωριού, δεν απευθύνθηκε στον πρόεδρο της κοινότητας για το όποιο παραπονο του και μάλλον είναι τόσο αγανακτισμένος απ’τα έργα που δεν γίνονται εδώ και 2 μήνες , που αποφάσισε να απευθυνθεί σε site προκειμένου να “ακουστεί”. ΓΕΛΑΩ 😂😂
    Ένα ακόμα ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΟ ΜΠΡΑΒΟ στον αρθρογράφο, ο οποίος επίσης ανώνυμα δημοσιεύει κάτι το οποίο δεν διασταυρώνει αν είναι αληθές ή όχι 👏👏😂😂
    Ξεκίνησαν να γίνονται έργα στο χωριό με την βοήθεια του Δήμου αλλά και της ΔΕΗ και τώρα βρήκατε να έχετε παράπονα , ότι το χωριό είναι παρατημένο αγαπητέ αναγνώστη;;;;;;; Τόσα χρόνια δεν είχατε κανένα παράπονο δηλαδή, που το χωριό αυτό ήταν παραμελημένο;;;;;;
    Το θέμα σας και το πρόβλημα σας είναι επί προσωπικού μάλλον και όχι παράπονο ενός “παραμελημενου” χωριού. Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια θα πω εγώ….

  • Και άλλα χωριά είναι έτσι ρε σεις το περίεργο θα ταν να ήταν καθαρά πλάκα κάνετε

  • Εδώ πεθαίνει η Πτολεμαΐδα…
    Σε πολύ λίγο η κεντρική πλατεία της πόλης θα είναι χειρότερη από του Καρυοχωρίου.
    Τι δεν καταλαβαίνετε ;
    Ζητάτε την παλιά αίγλη του τόπου;
    Τι παράγουμε για να κρατήσουμε το εισόδημα στα επίπεδα που ήταν τα τελευταία 50 χρόνια;
    Μάλλον απολύτως τίποτα.
    Χωρίς τοπική ,βιομηχανική η βιοτεχνική παραγωγή το μέλλον του τόπου είναι σαν την πλατεία του Καρυοχωρίου.
    Βρώμικο και παραμελημένο…

  • Δεν έχει χρόνο για τα πάρκα ο πρόεδρος. Δεν κάθεται εκεί, καθάρισε το γραφείο του για να κάθεται.

  • Το καλό είναι ότι έχει πάρκο σε άλλα χωριά δεν έχει και πάρκα στους δρόμους παίζουν τα παιδιά μέχρι να γίνει κανα ατύχημα

  • Καλά τι κατάντια είναι αυτή μπράβο στον δήμο ΕΟΡΔΑΊΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *