Θα δώσει γραμμή η Τερζοπούλου;

1λ ανάγνωσης

Πέρασαν αρκετές ημέρες από την ώρα που η Αθηνά Τερζοπούλου ανακοίνωσε πως δεν θα διεκδικήσει τον θώκο του Δήμου Εορδαίας και εξακολουθώ να ακούω σχόλια σχετικά με αυτό.

 

Η άποψή μου είναι ότι η κ. Τερζοπούλου είναι ένας άνθρωπος που ή συμπαθείς ή απλά επιλέγεις να μην ασχοληθείς. Έχοντας, πάντως, λάβει ποσοστό 46,63 % την πρώτη Κυριακή των εκλογών το 2019, είναι σίγουρο ότι έχει πολλούς υποστηρικτές.

Η απόφασή της να μην είναι εκ νέου υποψήφια σαφώς και δίνει ένα αρνητικό πρόσημο στην όλη διαδικασία αφού η φωνή της αντιπολίτευσης στο Δήμο συρρικνώνεται.

Κάποιοι στηρίζουν θερμά την αποχώρησή της υποστηρίζοντας ότι είναι η απόδειξη ότι το ενδιαφέρον της για το Δήμο ήταν ουσιαστικό και όχι …βιοποριστικό.

Για άλλους η αποχώρησή της αποτελεί μία ακόμα «πληγή» στον κορμό της Εορδαίας που θα μπορούσε να γυρίσει σελίδα με την ίδια να είναι στο τιμόνι.

Θα δώσει γραμμή η Τερζοπούλου;

Όπως και να έχουν τα πράγματα το ενδιαφέρον, αυτή την ώρα, εστιάζεται στον τρόπο με τον οποίο θα δράσουν τε μέλη και οι φίλοι της παράταξής της και ποιόν θα στηρίξουν.

«κάλπηΚΗ λίρα»

Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

dei-05-2026-myhomeonline
Θέσεις εργασίας Tottis Pack Α.Ε
κουρτιδης πτολεμαιδα
aiolikh verimioy
ραδιο καψουρα - Πτολεμαιδα-Εορδαια
Ράδιο Καψούρα
nikou sidiroupouloy
delikostas antallaktola
Melodia1024
ioardanidis