Optika Anagnostis ptolemaida Reggia Ptolemida Pizzaria iek voltetors butterflys ptolemaida xristidis stavros ximikos

Πτολεμαΐδα: Ο πόλεμος της καντίνας!

1λ ανάγνωσης
Πτολεμαΐδα: Ο πόλεμος της καντίνας!

Με σοβαρές αντιδράσεις σε καταγγελτικό ύφος εμφανίστηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο ο ανεξάρτητος ΔΣ και Πρόεδρος της Εστίασης, εκφράζοντας την έντονη αντίθεση του κλάδου για το φεστιβάλ καντίνας που έχει προγραμματιστεί για 10-13 Ιουλίου, με τις αφίσες να έχουν βγει πριν καν το θέμα περάσει από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Ούτε λίγο ούτε πολύ ο κ. Κάλφας κατήγγειλε τον Δήμο για μονομερή απόφαση, ενώ έθεσε τον προβληματισμό του για το κόστος ενοικίασης, το εισιτήριο εισόδου, το πλήγμα που θα υποστεί η εστίαση και το γεγονός ότι παραχωρείται ένας χώρος που υποτίθεται πως υπάρχει για κάποια έκτακτη ανάγκη.

Αν και εδώ που τα λέμε, έχουν την λογική τους  τα όσα ισχυρίζεται ο κ. Κάλφας, η εποχή δεν παύει να προσφέρεται για αντιπολίτευση πολύ πιο αιχμηρή από αυτή που απαιτούν κάποια θέματα και από αυτή που αξίζουν οι περιστάσεις.

«κάλπηΚΗ λίρα»

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
4 Σχόλια
  • Πόσο #μικροι είναι κάποιοι άνθρωποι!! μιζέρια…δεν αλλάζει τίποτα,ας μείνουμε στον μικρόκοσμο μας να κλαίμε την μοίρα μας!!

  • Ο τύπος είναι ότι χειρότερο έχει η πόλη Μήν ξεχνάμε τότε που που έβγαινε αυτός μαζί με κάτι άλλους όταν τα είχαν αποφασίσει από μόνοι τους να κλείσουν τα καταστήματα εστίασης και αν έβλεπαν κάποιον που προσπαθούσε να βγάλει κάποιο μεροκάματο τον χλεύαζαν ειρωνικά πράγματα που μας θυμίζουν παλιές εποχές.

  • Δεν έχω λόγια, τόση μικροπρέπεια. Στο κάτω κάτω μπορούν να συμμετέχουν στο φεστιβάλ και επιχειρηματίες της περιοχής. Σιγά το πλήγμα…αλλά εμείς φταίμε που τόσα χρόνια τους στηρίζουμε. Συμπεριφέρονται σαν μισούν την πόλη που ζουν. Να μην ακουστούμε για κάτι ενδιαφέρον στον νομό. Και μετά μας πειράζει που μας τα παίρνει όλα η Κοζάνη. Καλά κάνει…αφού εμείς είμαστε άχρηστοι σε όλα.

  • Όταν γίνονται παραστάσεις εκεί δεν είναι για έκτακτες ανάγκες? Εκεί γιατί δεν βγαίνει μιλιά? Παίζει με τις λέξεις ότι είναι έκτακτων αναγκών? Αν γινόταν στον χώρο που γίνεται η εμποροπανήγυρη δεν θα υπήρχε προβλήμα? Επειδή τους βλέπουν σαν ανταγωνιστες θυμήθηκαν να μιλήσουν?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *