Optika Anagnostis ptolemaida Reggia Ptolemida Pizzaria iek voltetors butterflys ptolemaida xristidis stavros ximikos

Ελεύθεροι Πολίτες Δυτικής Μακεδονίας: “απόδοτε τα Καίσαρος Καίσαρι…”

5λ ανάγνωσης
Ελεύθεροι Πολίτες Δυτικής Μακεδονίας: “απόδοτε τα Καίσαρος Καίσαρι...”

Για το ποιον του λαού έχουν ειπωθεί πολλές παροιμίες, ότι είναι πρόβατα, ότι τρώνε σανό, ότι ο κόσμος κοιμάται, ότι του αξίζει ό,τι παθαίνει. Όλα αυτά είναι σωστά αρκεί κάποιος να μην έδειχνε εγκληματική αδιαφορία για να ακούσει αυτά που είπε ο λαός, και δεν έγιναν πραγματικότητα, και στο τέλος κάναν οι άρχοντες αυτό που θελαν και του φόρτωσαν και το φταίξιμο.

Ας θυμηθούμε κάποια από αυτά…..

Είπαν στο λαό αν συμφωνεί με νέα μέτρα λιτότητας, δημοψήφισμα Τσίπρα, ο λαός είπε όχι… Είπαν στο λαό αν συμφωνεί με τη Συμφωνία των Πρεσπών, ο λαός είπε όχι…

Μνημόνια κανείς δεν ήθελε αλλά όλοι μαζί τα ψηφίσαν ώστε σήμερα να αισθάνονται όλοι -ως υπαίτιοι και ένοχοι -την απειλή των νέων μικρών κομμάτων, των λίγων αλλά καθαρών ενώπιον της ιστορίας.

Είπαν στο λαό πως οι λαθρομετανάστες έχουν δικαίωμα για δωρεάν ιατρική περίθαλψη και 5οορικα το μήνα, (κ. Τσίπρας), ενώ οι Έλληνες ως λιγότερο παραβατικοί στη χώρα τους, κατά τον κ. Κουμουτσάκο, οδηγούνται με κάθε τρόπο σε οικονομικό αφανισμό και πληρώνοντας ασφαλιστικά περίθαλψη που στην πράξη δεν υπάρχει, (συνδυαστική επιχείρηση Τσίπρα Μητσοτακη ο ένας μετά τον άλλο)…

Ήρθε η πανδημία κλείσανε τα πάντα, δουλειές στο μηδέν και απόγνωση παντού, υπερακρίβεια σε ηλεκτρισμό και καυσιμα εν μέσω χειμώνα, με ανώφελα αποδεδειγμένα lock down, οι εκκλησιές κλείσανε από τον κ. Μητσοτάκη προσωπικά (έτσι παραδέχτηκε σε πρόσφατη συνέντευξη), να πας σε σούπερ μάρκετ μπορούσες και καφέ delivery δεν κολλάει αλλά εκκλησία κολλάει….και που είναι και οι καίσαρες πια της εκκλησίας????

Μεταδίδει η αγία λαβίδα με το πολυτιμότερο αγαθό ή όχι???? κάποιοι εξ αυτών είπαν ναι.(Δωδώνης). ..εμείς αλλιώς μεγαλώσαμε. Νόσησε ο κόσμος με τον κορονοιό, με επίπτωσης γρίπης, κατασπαταληθήκαν εντυπωσιακά νούμερα σε εξοπλισμό ΜΕΘ που χωρίς επάνδρωση με προσωπικό γίνανε γκιλοτίνες, και μετά αναρωτήθηκε ο νυν Καίσαρ, αν όσοι πεθαίνουν εκτός ΜΕΘ έχουν χειρότερη αντιμετώπιση…αυτό το είπε γιατί όποιος εχει τη μύγα μυγιάζεται και βεβαία φταίει, ενώ φόρτωσε τη γίδα στους εναπομείναντες υπαλλήλους του συστήματος χτυπώντας τους σαν σκλάβους….πολλοί παρατήθηκαν με ηθικό υπαίτιο τον ίδιο.

Και σε θανάτους πρώτοι, σίγουρα φταίνε οι άλλοι. Ηθικά σκάνδαλα, παιδεραστίες ανεξιχνίαστες, πολιτικοί ως μπράβοι τραπεζών για υφαρπαγή κατοικιών από fund αγαπημένα του κ. Μητσοτάκη, ανοχή της παραβατικότητας των λαθρομεταναστών αλλά και σωρίας εγκληματικών ενεργειών εντός χώρας, επισιτιστική κρίση επίκειται και εμείς πριμοδοτούμε γυαλιά για πότισμα…..με τη σύμφωνη γνώμη Δημάρχων, Περιφερειαρχών και βουλευτών…τα χουμε ξαναπεί ο σιωπών συναινεί….και χαράζει πια στον ορίζοντα η Νινευή.

Δικαίωμα μεγαλύτερο ύπαρξης έχουν τα σκυλιά από τα παιδιά και δη τους ανθρώπους, και για αυτό μετά το έγκλημα στα Τέμπη φταίει το βαθύ Κράτος και ποιος είναι αυτό αν όχι η εκάστοτε Κυβέρνηση; δικαιώματα μόνο οι μειονότητες των “διαφορετικών” και ούτε λέξη για εμάς την πλειοψηφία των ανθρώπων αυτής της χώρας.

Αν η παρέμβαση/απλύση εγκεφάλου στα σχολεία για θέματα διαφορετικότητας από το 3% του πληθυσμού στο 97% του πληθυσμού δεν είναι bullying στον τρόπο ζωής, τότε τι είναι??? Αλλά η κα Κεραμεως είπε: Ο κ Μητσοτάκης ότι είπε το έκανε άρα όποιος τον ψηφίζει τα αποδέχεται όλα. Και αυτή είναι η αλήθεια…..

Και τέλος το πολυπόθητο Σύνταγμα, τα αίματα των προγόνων μας μεταγραμμένα με μελάνι σε ανθρώπινα δικαιώματα κατά την Ορθόδοξη Χριστιανική Πίστη, που πάση θυσία θέλει να αλλάξει ο Καίσαρ προς όφελος των φίλων του με συνένοχους τους κομματικοδίαιτους πολιτικούς του συνεργάτες, που ατιμούν εις βάρους του γένους και του έθνους και δη των αρχών του. Ενώ οι σεμνοί προγονοί μας δεν συμβίβασαν για έναν επιούσιο το αυτεξούσιο τους, την ελευθερία τους, δώρο του Θεού, αλλά προτίμησαν να πεθάνουν για αυτή. Αλλά αυτοί σήμερα θέλουν και ψήφο….

Καθώς ο Καίσαρ δεν είναι Θεός και εμείς έχουμε Θεό να πιστέψουμε και ιστορία να παραδειγματιστούμε, έχουμε να πούμε: Ο λαός είναι ο θεματοφύλακας της Πίστης κατά τον π. Αυγουστίνο Καντιώτη, και έχει τον τελευταίο λόγο για το πως θέλει να ζήσει, και γνωρίζει τον καλό ποιμένα (Ιω. 10.1-10.6), έτσι γνωρίζει και το καλό πολιτικό εκ του οποίου διέρχεται αγάπη και καλοσύνη παρά τις δυσκολίες, αναγνωρίζοντας κατά τον ίδιο τρόπο την προδοσία και την εγκατάλειψη. Λαός που γογγύζει ενώ έδειξε κάθε συγκατάθεση σε τί να φταίει??? Στην ανοχή….εεε τέλειωσε και αυτή πια και στις επόμενες εκλογές θα φανεί και αυτό, για του λόγου το αληθές. Οι παροιμίες τελειώνουν λοιπόν και κάπως έτσι….ο λαός σιωπά για να μιλήσει τελευταίος

• αλλά φωνή λαού οργή Θεού.

 

Ελεύθεροι Πολίτες Δυτικής Μακεδονίας

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Αφήστε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *