Optika Anagnostis ptolemaida Reggia Ptolemida Pizzaria iek voltetors butterflys ptolemaida

Ο Χρόνης Ακριτίδης με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη

2λ ανάγνωσης
Ο Χρόνης Ακριτίδης με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη

Ο Χρόνης Ακριτίδης με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη


Ο Διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας «Ανάπλαση Αθήνας ΑΕ», Χρόνης Ακριτίδης, συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο Χρόνης Ακριτίδης, δήλωσε μετά τη συνάντηση:

«Κάθε συνάντηση και συνομιλία με τον πρωθυπουργό της χώρας Κυριάκο Μητσοτάκη, είναι ευχάριστη και κυρίως εποικοδομητική. Ιδιαίτερα αυτή την καθοριστική περίοδο, στον δρόμο προς τη δεύτερη κυβερνητική θητεία της ΝΔ, για να ολοκληρωθεί ο μετασχηματισμός της χώρας, με το σχέδιο της Δίκαιης

Αναπτυξιακής Μετάβασης.

Μιλήσαμε για την Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης, τόπο καταγωγής μου, στην οποία ήμουν υποψήφιος στις προηγούμενες εθνικές εκλογές. Σε αυτήν την προσπάθεια συμμετείχα πάντα με αίσθημα ευθύνης ώστε να συμβάλλω με τη γνώση και την εμπειρία μου, για το καλό του τόπου μας.

Επίσης, μας απασχόλησαν θέματα για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, την οποία υπηρέτησα για πολλά χρόνια, στην Αθήνα, με αξιοπρέπεια και τιμιότητα.

Είναι αλήθεια ότι το κυνήγι αξιωμάτων και καρεκλών δεν υπήρξε ποτέ αυτοσκοπός μου. Ήμουν και είμαι αφοσιωμένος στην παράταξη και τη σκληρή δουλειά, με πίστη στον καθημερινό αγώνα που θα φέρει πρόοδο και προκοπή στον τόπο μας και στην Ελλάδα γενικότερα.

Κι όσοι γνωρίζουν, αναγνωρίζουν ότι η προσήλωση στις ιδεολογικές μου αρχές, την

αξιοπρέπεια, την συνεργασία, την αξιολόγηση, την κοινωνική συνείδηση, κυριαρχούσαν και κυριαρχούν  στη σκέψη και στις πράξεις μου.

Το ίδιο θα κάνω και τώρα, από οποιοδήποτε θέση μου ζητηθεί να συνδράμω και ν’ αγωνιστώ».

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Αφήστε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *