Optika Anagnostis ptolemaida Reggia Ptolemida Pizzaria iek voltetors butterflys ptolemaida

Σπαρτακος: Υποδεχόμαστε» τον κ. Μητσοτάκη με παράσταση διαμαρτυρίας

1λ ανάγνωσης
ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ: Πόλεμο θέλουν; Πόλεμο θα έχουν.

Σπαρτακος: Υποδεχόμαστε» τον κ. Μητσοτάκη με παράσταση διαμαρτυρίας

 

 

Η παρουσία του Πρωθυπουργού στην σημερινή (Δευτέρα 13.2.2023) εκδήλωση για το Αναπτυξιακό Πρόγραμμα της Δυτικής Μακεδονίας, δε θα πρέπει ούτε χαμόγελα να δημιουργήσει ούτε και ανυποψίαστους να μας αφήσει.

Την ώρα που σβήνουν λιγνιτικές μονάδες και συρρικνώνουν τις θέσεις εργασίας, έρχονται να παρουσιάσουν… αναπτυξιακά προγράμματα !!!

Θα είχαμε κάποια ελπίδα αν είχαν αρχίσει ήδη να γίνονται πράξη τα όσα ως τώρα είχαν εξαγγείλει, η τεράστια καθυστέρηση που χαρακτηρίζει την υλοποίησή τους δεν δικαιολογεί τέτοιου είδους κινήσεις.

Το Σωματείο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, πιστό στις αποφάσεις των Διοικητικών του Συμβουλίων, θα βρίσκεται στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας  προκειμένου να διαμαρτυρηθεί και να θυμίσει τις πάγιες θέσεις του για την πραγματική ανάπτυξη και ευημερία της περιοχής.

Καλούμε τους συναδέλφους εργαζόμενους και κάθε έναν που νοιάζεται για το μέλλον του τόπου, να δώσουν δυναμικά το παρόν τους, στις 12 το μεσημέρι στην Περιφέρεια, για να στείλουμε με σαφήνεια το μήνυμα SOS που εκπέμπει η περιοχή μας.

 

 

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Αφήστε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *