Optika Anagnostis ptolemaida Reggia Ptolemida Pizzaria iek voltetors butterflys ptolemaida

Πτολεμαΐδα: Ενημέρωσαν τους πολίτες για το μητρικό θηλασμό! (φωτογραφίες)

0λ ανάγνωσης
Ενημερωτική δράση με αφορμή την Παγκόσμια Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού στην κεντρική πλατεία της Πτολεμαΐδας (φωτογραφίες)

Πτολεμαΐδα: Ενημέρωσαν τους πολίτες για το μητρικό θηλασμό! (φωτογραφίες)

 

Σήμερα 4 Νοεμβρίου 2022 οι Μαίες του ΚΥ Πτολεμαΐδας σε συνεργασία με την 2η ΤΟΜΥ Εορδαίας στα πλαίσια της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού (1-7 Νοεμβρίου), βρέθηκαν στην κεντρική πλατεία της πόλης μας για να ενημερώσουν και να ευαισθητοποιήσουν τους πολίτες σχετικά με το μητρικό θηλασμό!

 

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Πτολεμαΐδα: Ενημέρωσαν τους πολίτες για το μητρικό θηλασμό! (φωτογραφίες) Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Πτολεμαΐδα: Ενημέρωσαν τους πολίτες για το μητρικό θηλασμό! (φωτογραφίες) Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Πτολεμαΐδα: Ενημέρωσαν τους πολίτες για το μητρικό θηλασμό! (φωτογραφίες) Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Πτολεμαΐδα: Ενημέρωσαν τους πολίτες για το μητρικό θηλασμό! (φωτογραφίες) Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Πτολεμαΐδα: Ενημέρωσαν τους πολίτες για το μητρικό θηλασμό! (φωτογραφίες) Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Πτολεμαΐδα: Ενημέρωσαν τους πολίτες για το μητρικό θηλασμό! (φωτογραφίες) Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Πτολεμαΐδα: Ενημέρωσαν τους πολίτες για το μητρικό θηλασμό! (φωτογραφίες) Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Πτολεμαΐδα: Ενημέρωσαν τους πολίτες για το μητρικό θηλασμό! (φωτογραφίες)

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Αφήστε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *