Optika Anagnostis ptolemaida Reggia Ptolemida Pizzaria iek voltetors butterflys ptolemaida xristidis stavros ximikos

Στα έξι μέτρα… για να μην τους «κλέψουν» το DNA: Γιατί φοβούνται οι ηγέτες της Δύσης τον Πούτιν

2λ ανάγνωσης
Στα έξι μέτρα... για να μην τους «κλέψουν» το DNA: Γιατί φοβούνται οι ηγέτες της Δύσης τον Πούτιν

Στα έξι μέτρα… για να μην τους «κλέψουν» το DNA: Γιατί φοβούνται οι ηγέτες της Δύσης τον Πούτιν

Η βιοτεχνολογία και οι φόβοι για αποκωδικοποίηση του DNA τους… κρύβεται εντέλει πίσω από το τραπέζι – «αεροδρόμιο» που χώριζε τον Πούτιν απο τους ηγέτες της Δύσης

Στα έξι μέτρα έβαλε πρόσφατα ο Βλαντιμίρ Πούτιν τον Γάλλο Πρόεδρο και έπειτα τον Γερμανό καγκελάριο – σε μια κίνηση που σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως από αναλυτές.

Την ώρα που κάποιοι, ωστόσο, έκαναν λόγο για «επιβολή δύναμης» ή «αυτοκρατορικά καπρίτσια», η αλήθεια κρυβόταν κάπου άλλου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Εμανουέλ Μακρόν τοποθέτηθηκε σε απόσταση από τον Βλαντιμίρ Πούτιν, καθώς αρνήθηκε να υποβληθεί σε ρωσικό μοριακό τεστ για τον κορονοϊό.

Όπως μεταφέρουν διεθνή ΜΜΕ, το πρόβλημα των Μακρόν και Σολτς δεν είναι ότι αρνούνται τον κορονοϊό ή τα μέτρα προφύλαξης από τη διασπορά του, αλλά πως δεν εμπιστεύονται το γενετικό τους υλικό σε ρωσικά χέρια.

Τα σενάρια των μυστικών υπηρεσιών θέλουν το DNA των ηγετών ως ένα εξαιρετικά σημαντικό όπλο στα χέρια των εχθρών τους – ειδικά όσων γνωρίζουν να πειραματίζονται επιτυχημένα με τα όρια και τις δυνατότητες της βιοτεχνολογίας.

Είναι χαρακτηριστικό, μάλιστα, πως ανώτατοι αξιωματούχοι συνοδεύονται από πρόσωπα που φροντίζουν στο πέρασμά τους να εξαφανίζουν προσωπικά τους αντικείμενα που φέρουν γενετικό υλικό.

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Αφήστε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *