Optika Anagnostis ptolemaida Reggia Ptolemida Pizzaria iek voltetors butterflys ptolemaida

Eπιστολή αναγνώστη στο eordaialive: Έως ότου πεθάνουν και οι τελευταίοι συνταξιούχοι αναισθησιολόγοι έχουμε μια ελπίδα….αλλά κράτος ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!.

4λ ανάγνωσης
 ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΠΡΕΣΠΩΝ ΚΑΙ ΕΟΡΔΑΙΑΣ π. ΕΙΡΗΝΑΙΟ ΛΑΦΤΣΗ, ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΟ ΕΟΡΔΑΙΑΣ π. ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟ ΑΥΞΩΝΙΔΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΤΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Eπιστολή αναγνώστη στο eordaialive: Έως ότου πεθάνουν και οι τελευταίοι συνταξιούχοι αναισθησιολόγοι έχουμε μια ελπίδα….αλλά κράτος ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!.

 

Η επάρκεια της ανεπάρκειας.

 

Δηλώσεις επί δηλώσεων καθημερινά και σε κάθε μέσο επικοινωνίας περί των ανεμβολίαστων Υγειονομικών. κ Βορίδης « Απόλυση των Υγειονομικών», Πλεύρης « Συμφωνώ με την υποχρεωτικότητα», Βορίδης  «..το κενό των ανεμβολίαστων υγειονομικών καλύφθηκε» Πλεύρης «όσο υπάρχει πανδημία θα είναι σε αναστολή», κ. Μητσοτάκης από το βήμα της Βουλής «…αφού δεν θέλουν να εμβολιαστούν ας μείνουν σε διαθεσιμότητα». Κ. Καπραβέλος «..πληγή για το ΕΣΥ η υποστελέχωση».

 

Η αλήθεια: Παιδί 16 ετών στην πρωτεύουσα της Δυτ. Μακεδονίας κόντεψε να πεθάνει καθώς δεν υπήρχε αναισθησιολόγος να του δώσει αναισθησία, στο γυναίκα με νεκρό έμβρυο από την ίδια πηγή ψήφων των βουλευτών της περιοχής έκανε γκραν τουρ ζωής και θανάτου μεταξί νοσοκομείων και ευτυχώς έζησε αλλά πού χειρουργήθηκε??? ….στο ιδιωτικό?? Αλλού??? Εκεί θα καταλήξουμε και εμείς.

 

Μετά από τοπικό δημοσίευμα https://www.prlogos.gr/%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%b5%ce%af%cf%88%ce%b5%ce%b9-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%b9%cf%83%ce%b8%ce%b7%cf%83%ce%b9%ce%bf%ce%bb%cf%8c%ce%b3%ce%bf%cf%85-%cf%83%cf%84%ce%bf-%ce%bc%ce%b1%ce%bc%ce%ac%cf%84%cf%83/ αναρωτήθηκα πως είναι δυνατόν Χειρουργοί του Δημοσίου να χειρουργήσουν περιστατικά από το Δημόσιο στο ιδιωτικό. Προκύπτει λοιπόν μετά από έρευνα πως από το ΦΕΚ251/23.12.2021 άρθρο 164 https://www.e-nomothesia.gr/kat-ygeia/nomos-4876-2021-phek-251a-23-12-2021.html , και ας γνωρίζει ο κόσμος, «οι ιατροί ειδικευμένοι ή ειδικευόμενοι που ανήκουν στη δύναμη του Χειρουργικού τομέα του δημοσίου Νοσοκομείου (της οικείας ΥΠε ) δύνανται να πραγματοποιούν χειρουργικές πράξεις σε ασθενείς που διακομίστηκαν σε ασθενείς που διακομίστηκαν στην ιδιωτική κλινική από την εφημερία του Δημόσιου Νοσοκομείου….». αλλά περιστατικά χωρίς Covid, σημαντικό.

 

Και έτσι ξεκινά το μπαράζ των ερωτημάτων… τι θα γινόταν λοιπόν με τα ως άνω περιστατικά????

 

Το παιδί που είχε ανάγκη αιμοδοσίας θα έπρεπε να διακομισθεί στη ιδιωτική κλινική και δυνητικά να πεθάνει στο δρόμο ή στην κλινική τηρώντας το γράμμα του νόμου και όλα καλά??? Αφού είμαστε τόσο large γιατί δεν ήρθε/προβλέφθηκε η επείγουσα προσέλευση του αναισθησιολόγου της ιδιωτικής να σώσει την κατάσταση και κάθε κατάσταση?? Και αν ήταν θετικό με Covid??? Μάλλον θα πεθ…..σσσσσς πιπέρι στο στόμα, κρατικό και ψιλοκομμένο.

 

Μήπως αυτό διαταράσσει τα έννομα «καθαρά» συμφέροντα και εύρυθμη λειτουργία του ιδιωτικού με την ευλογία του κ Μητσοτάκη και έτσι χαλάει το παζάρι υγείας ελλείψει επαρκούς κάλυψης του δημόσιου Νοσοκομείου ή μάλλον ο ιδιώτης αναισθησιολόγος ήταν αναγκασμένος να δίνει αναισθησία ο άνθρωπος σε περιστατικά όπως η έγκυος με το νεκρό έμβρυο και κάθε άλλο,  δίνοντας άλλο νόημα στο όποιος δεν έχει λεφτά πεθαίνει για την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

 

Και αν πάει ο Χειρουργός του ΕΣΥ στο Ιδιωτικό  χειρουργήσει τα επείγοντα ποιος θα είναι στο νοσοκομείο να κάνει τη δουλεία του?? Μάλλον ο νομοθέτης ζει σε παράλληλο σύμπαν και όχι στην Ελλάδα ή ίσως αυτό βολεύει τις τσέπες γιατρών σε μεγάλα νοσοκομεία αλλά όχι τον έρμο νομό Κοζάνης.

 

Βεβαίως οι ιδιώτες ιατροί δεν φταίνε, κάνουν ότι λέει το κράτος ΑΡΑ ΦΤΑΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ  που αδιαφορεί για τέτοιες περιπτώσεις ή μήπως απλά είμαστε μια στατιστικότητα?? Πάντως όλοι οδεύουν εμφανώς στην υποτίμηση των Δημοσίων νοσοκομείων.

 

Έτσι φαίνεται για τον λαουτζίκο. Τουλάχιστον αυτοί που βγάζουν 7.000 ευρώ το μήνα ή λίγο πάνω ή λίγο κάτω από τους κοινωνικούς λειτουργούς μας έχουν που να πάνε αλλά εμείς δεν χωράμε.

 

Μέχρι τα παιδιά μας να γίνουν στατιστικότητα και οι κόρες μας μπαλάκια ανευθυνότητας με υπουργικές αποφάσεις και νόμους αποφαίνεται πως αν δεν καταφύγουμε σε δριμεία κατηγορία έναντι των κυβερνώντων μας κατά αυτής της απανθρωπιάς και αδικίας τα παιδιά μας, αν όχι εμείς οι ίδιοι, θα αποτελέσουμε στατιστικό έλλειμα του κράτους αλλά και των οικογενειών μας ΤΖΑΜΠΑ, ενώ υπάρχουν λύσεις και δεν προβλέφθηκαν/δόθηκαν.

 

Έως ότου πεθάνουν και οι τελευταίοι συνταξιούχοι αναισθησιολόγοι έχουμε μια ελπίδα….αλλά κράτος ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
2 Σχόλια
  • Τα Νοσοκομεία Κοζάνης και Πτολεμαΐδας οδεύουν προς ΚΛΕΊΣΙΜΟ! Όλα αυτό δείχνουν!
    Η θέση σε αναστολή των Υγειονομικών με την πρόφαση του εμβολίου, ήταν απλώς η εύκολη δικαιολογία για να τεσταρουν αντιδράσεις….

    Ζήτω η ιδιωτικοποίηση κι όποιος αντέξει!!!

  • Εκφράζει την πραγματικότητα που ζούμε όσο σκληρή κι αν είναι. Μακάρι να αλλάξουμε εμείς , για να αλλάξει αυτή η κατάσταση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *