Optika Anagnostis ptolemaida Reggia Ptolemida Pizzaria iek voltetors butterflys ptolemaida xristidis stavros ximikos

Eπιστολή αναγνώστη στο eordaialive : “ΑΝΤΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ, ΑΝΤΙΕΡΓΑΤΙΚΗ και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ οδηγία του Υπ. Υγείας και ΕΟΔΥ για αυτόματη ΕΠΑΝΕΊΣΟΔΟ Υγειονομικών, θετικών με covid μετά από μόνο 5 μέρες νόσησης..

4λ ανάγνωσης
Ανάγκη να μην συναινέσει η Ελλάδα σε αλλαγή της ΟΠΥ (Οδηγία Πλαίσιο για τα Ύδατα 2000/60/ΕΚ) κατά τις  ευρωπαϊκές συναντήσεις στις 14 και 17 Ιουνίου

Eπιστολή αναγνώστη: “ΑΝΤΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ, ΑΝΤΙΕΡΓΑΤΙΚΗ και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ οδηγία του Υπ. Υγείας και ΕΟΔΥ για αυτόματη ΕΠΑΝΕΊΣΟΔΟ Υγειονομικών, θετικών με covid μετά από μόνο 5 μέρες νόσησης..

 

Εγκληματική αδιαφορία του έννομου κράτους.

Η σημερινή κυβέρνηση του Ελληνικού κράτους έκανε νόμους επί νόμων εν μέσω πανδημίας για το πως να μετακινείσαι, να φοράς μάσκα, πως να συναθροίζεσαι, για μουσική, πως να δουλεύεις και ποίοι να μή δουλεύουν, για το ποιοι έχουν δικαιώματα και ποιοι όχι. Διαχώρισε και τιμωρεί τους πολίτες βάση αυτών, τους απομόνωσε, τους περιθωριοποίησε και τελικά οι άνθρωποι χάσανε την λογική και την ανθρωπιά τους στο βωμό της ηθικής απολαβής της περίσωσις ζώων, πόρων του ΕΣΥ και μιας καλύτερης μελλοντικής ζωής και ελευθερίας.

Όπως όμως όλα τα αφηγήματα έτσι τελειώνει και αυτό. Ο Πρωθυπουργός της χώρας χτίζοντας και προπαγανδίζοντας ΜΕΘ τώρα ρωτά αν έχουμε στοιχειά πως εκτός ΜΕΘ είναι χειρότερη η περίθαλψη/επιβίωση απ’ότι μέσα στις ΜΕΘ και να τα δώσουμε. Υπάρχει λόγος να συζητάμε κάτι τέτοιο???

Μας παρότρυνε να κάνουμε τα πάντα να περισώσουμε έστω και μια ζωή έως ότου ο κ. Σχοινάς Έλληνας Ευρωπαίος επίτροπος ανέφερε πως υπάρχουν 8-9 εγκεκριμένες θεραπείες κατά του κορονοϊού οι οποίες δεν θα δοθούν ως το τέλος της πανδημίας ενώ το εμβόλιο είναι η προτεραιότητα. Όμως αν η θεραπεία είναι για τον άρρωστο και το εμβόλιο είναι πρόληψη τότε γιατί δεν δίδεται στους ασθενείς να γίνουν καλά και προτάσσεται η πρόληψη σαν θεραπεία και χάνονται ζωές ερίμμην εμβολιαστικής προπαγάνδας???

Όλοι νοσούν και μεταδίδουν, από καιρό, αλλά ουδεμία λέξη για επιστροφή των σε αναστολή Υγειονομικών, με κάθε τρόπο διάγνωσης, μόνο επιστράτευση ιδιωτών, εμβολιασμένων, δύο μήνες προ του τέλους της πανδημίας, βάση ανακοινώσεων. Πάντως πρόνοια δεν το λές,,,,,και αλλοι 7.000 οικογενειες ψυχοραγουν εν μέδω πρωτοφανούς ανθρωπινού και κοινωνικού στρουθοκαμηλισμου. Και σου φορτώνουν τη γίδα αλλά και το σπίτι του γείτονα καίγεται, δύο παροιμίες σε μια ζούμε καθώς οι μελλοντικοί δημόσιοι υπάλληλοι θα λάβουν την ρετσινιά της αντισυνταγματικής απόλυσης των ανεμβολίαστων υγειονιμικών ως κάθε μόνιμος κρατικός υπάλληλος δικαιούται. Και έτσι το καρότο απομακτύνεται και το μαστίγιο δυναμώνει.

Έρχεται πια στις 5/1/22 η ΟΕΝΓΕ, συνδικαλιστικό όργανο των Νοσοκομειακών γιατρών,  να ΚΑΤΑΓΓΕΊΛΕΙ με ανακοινωσή της “ΑΝΤΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ, ΑΝΤΙΕΡΓΑΤΙΚΗ και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ οδηγία του Υπ. Υγείας και ΕΟΔΥ για αυτόματη ΕΠΑΝΕΊΣΟΔΟ στην εργασία θετικών με covid μετά από μόνο 5 μέρες νόσησης..” κοινώς όλοι νοσούνκαι μεταδίδουν αλλά αυτοί που εργάζονται και νοσούν να κολλήσουν περισσότερους, εντός και εκτός Νοσοκομείου, απλά και μόνο για να δώσουν κίνηση στη γαλέρα Μητσοτάκη και Πλεύρη, αλλά οι νεκροί πολλαπλασιάζονται και οι νοσηλείες και κρούσματα απογείωση και φταίνε οι ανεμβολίαστοι.Το χάλι είναι πως λιγοι λίγοι βγαίνουν από το σύστημα νοσόντας και οι εμβολιασμένοι υπάλληλοι και η ληψανδρία μεγαλώνει, αλλά ο κ Βορίδης και Πλεύρης, ως παράγωγα του ίδιαυ πνευματικού καθεστώτος, δηλώνουν πως το ΕΣΥ αντέχει. Ποιον κοροϊδεύουν???

Πόση ακόμη υπομονή και εγκληματική ανοχή από Υπευθύνους, ΒουλευτέςΔημάρχους, Περιφερειάρχες, ΥΠΕαρχες, Δ/τές Νοσοκομείων, Δντων Κλινικών, προϊσταμένους???? Το έγκλημα συνεχίζεται…..αλλά κανείς πραγματικά δεν σώζεται! ‘Όλα για την εξουσία….ακόμη και επί πτωμάτων.

 

Eπιστολή αναγνώστη: “ΑΝΤΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ, ΑΝΤΙΕΡΓΑΤΙΚΗ και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ οδηγία του Υπ. Υγείας και ΕΟΔΥ για αυτόματη ΕΠΑΝΕΊΣΟΔΟ Υγειονομικών, θετικών με covid μετά από μόνο 5 μέρες νόσησης..

 

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Αφήστε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *