Optika Anagnostis ptolemaida Reggia Ptolemida Pizzaria iek voltetors butterflys ptolemaida xristidis stavros ximikos

Θεσσαλονίκη: Λύθηκε το μυστήριο του θορύβου στα Μετέωρα

1λ ανάγνωσης
Θεσσαλονίκη: Λύθηκε το μυστήριο του θορύβου στα Μετέωρα

Θεσσαλονίκη: Λύθηκε το μυστήριο του θορύβου στα Μετέωρα

 

Λύθηκε το μυστήριο του θορύβου, που ακουγόταν κάθε βράδυ στα Μετέωρα και είχε προκαλέσει ανησυχία τις τελευταίες εβδομάδες τους κατοίκους. Ο υπόκωφος ήχος οφείλεται σε πρόβλημα συντονισμού στη δεξαμενή της Πολίχνης, σε απόσταση 5 χιλιομέτρων από τη συγκεκριμένη περιοχή. Τα συνεργεία της ΕΥΑΘ έκαναν κάθε βράδυ αυτοψία και ελέγχους στην περιοχή και εντόπισαν περίπου στις 3.30 τα ξημερώματα την αιτία του θορύβου.

Σύμφωνα με τους τεχνικούς της ΕΥΑΘ ο παράξενος θόρυβος αν και δεν ακουγόταν στην περιοχή της δεξαμενής μεταφερόταν, μέσω του δικτύου, προς τα Μετέωρα. Ο θόρυβος σταμάτησε όταν οι τεχνικοί άνοιξαν και έκλεισαν το σύστημα. Παρ΄ όλα αυτά οι έρευνες, σύμφωνα με την εταιρεία, θα συνεχιστούν και απόψε όπως και τις επόμενες νύχτες.

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της πολυπληθούς αυτής περιοχής σήμερα είναι, ωστόσο, ότι η ΕΥΑΘ έριξε για λόγους ασφαλείας την πίεση του νερού και έτσι τώρα ζητούν να αλλάξει η ρύθμιση για να επιστρέψουν στην καθημερινότητα τους.

Οι περιοίκοι έφτασαν σε σημείο να κάνουν μέχρι και περιπολίες για να εντοπίσουν την πηγή του μυστηριώδη ήχου ενώ στην περιοχή έφτασαν τα τελευταία βράδια ακόμη και… επισκέπτες από άλλα σημεία της Θεσσαλονίκης.

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Αφήστε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *