Optika Anagnostis ptolemaida Reggia Ptolemida Pizzaria iek voltetors butterflys ptolemaida

Η συγκινητική προσπάθεια νεαρού να σώσει τον 26χρονο που πνίγηκε στην Πολίχνη

2λ ανάγνωσης
Η συγκινητική προσπάθεια νεαρού να σώσει τον 26χρονο που πνίγηκε στην Πολίχνη

Η συγκινητική προσπάθεια νεαρού να σώσει τον 26χρονο που πνίγηκε στην Πολίχνη

Μία συγκινητική ανάρτηση έκανε η γιατρός του ΕΚΑΒ, Στέλλα Χαριτίδου, για το χθεσινό περιστατικό στην Πολίχνη, όπου ένας άνδρας παρασύρθηκε από χείμαρρο.

Όπως περιγράφει η ίδια ένα νεαρός περίπου 20 ετών, χωρίς δεύτερη σκέψη έπεσε στο ρέμα, ανέσυρε τον 26χρονο και του έκανε ΚΑΡΠΑ μέχρι να φτάσει το ΕΚΑΒ.

Η ανάρτηση:

«Αυτό το παλικάρι, στον κόκκινο κύκλο της φωτογραφίας, είναι ο δικός μου, σημερινός ήρωας. Δεν ξέρω το όνομα του. Όμως με συγκίνησε με την αυταπάρνηση του, καθώς χωρίς δεύτερη σκέψη έπεσε στο ρέμα, ανέσυρε το θύμα & μέχρι να φτάσουμε εμείς (ΕΚΑΒ) έκανε θωρακικές συμπιέσεις, εφαρμόζοντας Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση.

Αυτός ο νεαρός, μάλλον ούτε 20 χρόνων, είναι ο γιος που θέλω να έχω. Είμαι περήφανη για αυτόν. Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, καθώς πάρα την συντονισμένη προσπάθεια αναζωογόνησης από την ομάδα του ΕΚΑΒ, ο επίσης νέος άνδρας δεν ανένηψε, αυτό το νέο παιδί, μας δίδαξε με τον αυθορμητισμό του & το θάρρος του, ότι υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που δεν θα σκεφτούν & δεν θα λογαριάσουν τον κίνδυνο για να βοηθήσουν τον συνάνθρωπο τους.

Στους γονείς του θέλω να πω, ότι έχουν ένα αστέρι στο σπίτι τους & στον ίδιο, ότι μου έδωσε μεγάλη δύναμη & ελπίδα ότι έχουμε ακόμα πιθανότητες ως κοινωνία να τα καταφέρουμε…

Μπράβο μικρέ

Στην ομάδα μου, τους Διασώστες μου, θέλω να πω μόνο ευχαριστώ! Εσείς είστε τα δικά μου αστέρια…».

 

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Αφήστε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *