Optika Anagnostis ptolemaida Reggia Ptolemida Pizzaria iek voltetors butterflys ptolemaida

Με δύο «επιστροφές» ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

1λ ανάγνωσης
Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Με δύο «επιστροφές» ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για το ντέρμπι με την ΑΕΚ
Από το δεύτερο ημίχρονο της χθεσινής νίκης επί της ΑΕΛ έστρεψαν την προσοχή τους στο εντός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ οι παίκτες του ΠΑΟΚ. Ελπίζει για δύο επιστροφές ο Ίβιτς. 
Από το πρώτο «ημίχρονο» καθάρισε ο ΠΑΟΚ τον αγώνα με την ΑΕΛ για το Κύπελλο Ελλάδας και στην επανάληψη έστρεψε την προσοχή του στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, στο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.
Οι Θεσσαλονικείς που αγωνίστηκαν με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή τους πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση και μερικοί από αυτούς φώναξαν «παρών» στον Βλάνταν Ίβιτς που τους εμπιστεύτηκε στο παιχνίδι με τους «βυσσινί».
Οι λεγόμενες… ρεζέρβες έδειξαν ότι αξίζουν περισσότερες ευκαιρίες από τον Σέρβο τεχνικό, ο οποίος μπορεί να κάνει μερικό ροτέισον εν όψει των αγώνων με ΑΕΚ, Καραμπάγκ και Πανιώνιο (εκτός) πριν από τη νέα διακοπή του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων.
Εν όψει του ντέρμπι με την «Ένωση», ο Ίβιτς περιμένει δύο επιστροφές. Εκείνες του Λέοβαιτς, ο οποίος χθες προπονήθηκε χωρίς να νιώσει ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και δείχνει έτοιμος να παίξει, και ο Τζαβέλλας που θα προσπαθήσει να προπονηθεί σήμερα με τους συμπαίκτες του.
Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0
ΜΕ ΕΤΙΚΕΤΑ:
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο