Optika Anagnostis ptolemaida Reggia Ptolemida Pizzaria iek voltetors butterflys ptolemaida xristidis stavros ximikos

Καταγγελία αναγνώστη: Περπάτημα στο κανάλι της Πτολεμαΐδας- Μια ευχάριστη εμπειρία που καταντάει επικίνδυνη, εν μέσω πανδημίας κορονοϊού

2λ ανάγνωσης
Παράπονο - Καταγγελία αναγνώστη για το νερό : Αυτή είναι η κόκα κόλα Ασβεστόπετρας! Αυτό το νερό τρέχει από τις βρύσες των εργατικών κατοικιών! (εικόνα)

Μια ευχάριστη εμπειρία που καταντάει επικίνδυνη εξαιτίας της παιδείας και της επικίνδυνης συμπεριφοράς ορισμένων συμπολιτών μας.

Μία πολύ ωραία διαδρομή της πόλης μας που προσφέρει μία καθημερινή ανάσα κοντά στην φύση που ωστόσο ΑΜΑΥΡΩΝΕΤΑΙ από τις εξής απαράδεκτες συμπεριφορές συμπολιτών μας οι οποίοι δεν σέβονται καθόλου όλους τους υπόλοιπους και υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ του ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ.

Έχουμε και λέμε λοιπόν:

1. Περπατάνε λες και περπατάνε ΧΙΩΤΕΣ, 2-2 , 3-3 , 4-4 , καταλαμβάνοντας όλο τον διάδρομο ή ακόμη και τον χωματόδρομο. Μάλιστα σήμερα υπήρχε ομάδα νεαρών 25-30 ετών που περπατούσαν λες και ήταν συμμορία από το LOS ANGELES και θα έπρεπε να πηδήξουμε μέσα στο κανάλι για να σωθούμε.

2. Ιδιοκτήτες σκύλων οι οποίοι αμολάνε τα σκυλάκια τους χωρίς λουρί προκειμένου αυτά να τρέχουν ανεξέλεγκτα ή τα έχουν με λουρί 4-5 μέτρων (και όχι 1-1,5 μέτρου όπως ορίζει η νομοθεσία) αδιαφορώντας για τις συνέπειες που μπορεί να έχει αυτό στην ασφάλεια των συμπολιτών τους. Να πούμε ότι αυτή συμπεριφορά είναι εντελώς παράνομη και αντιτίθεται πλήρως στις υποχρεώσεις των ιδιοκτητών σκύλων σύμφωνα με τον νόμο για τα αδέσποτα / δεσποζόμενα.

Καιρός να αρχίσει να επισκέπτεται η αστυνομία του τοπικού τμήματος και να καταγράφει τέτοιου είδους συμπεριφορές καθώς εγκυμονούν σοβαρούς κινδύνους εξάπλωσης του κορονοϊού ενώ είναι γνωστό εις πάση ότι ο νεοέλληνας συμμορφώνεται μόνο όταν θα πληρώσει από την τσέπη του. Αρκετά με την έλλειψη παιδείας του λαού μας. Καιρός να αλλάξουμε.

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Αφήστε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *