29 Φεβρουαρίου 2020
ΚΟΣΜΟΣ

11χρονος τραβάει αυτοκίνητα και κάνει άρσεις θανάτου 100 κιλών

ο να μπορεί ένας πιτσιρικάς να τραβάει ένα αυτοκίνητο ή να κάνει άρσεις θανάτου 100 κιλών, φαντάζει απίστευτο

Εκτός βέβαια αν μιλάμε για τον Σούπερμαν σε νεαρή ηλικία.

Κι όμως, τα παραπάνω είναι πραγματικά γεγονότα, καθώς ο Timofey Klevakin, μπορεί και τα κάνει με άνεση.

Ο 11χρονος από την Σάλγια την Ρωσίας, ακολουθούσε από την ηλικία των 5 ετών τον πατέρα του στο γυμναστήριο και προσπαθούσε να τον αντιγράψει.

«Στην αρχή έπαιζε. Πήδαγε το σχοινάκι, έπαιρνε το χούλα-χουπ και έτρεχε… Στη συνέχεια όμως παρατηρήσαμε οτι έπαιρνε μικρά βαράκια και προσπαθούσε να αντιγράψει αυτό που έκανε εγώ ή οι υπόλοιποι που ήταν στο γυμναστήριο», είπε ο πατέρας του, Arseniy.

Πλέον ο μικρός παίρνει μέρος σε διαγωνισμό με άρσεις θανάτου και μπορεί να σηκώσει περισσότερα κιλά από πολλούς ενήλικους…

Βλέπετε ζυγίζει μόλις 37,4 κιλά και μπορεί να σηκώσει πάνω από 100 κιλά, δηλαδή σχεδόν τρεις φορές το βάρος του.

Μάλιστα στις ανησυχίες που εκφράζουν συγγενείς και φίλοι για τα προβλήματα που μπορούν να παρουσιαστούν στο μέλλον, ο πατέρας του μικρού δήλωσε: «Κάθε τρεις μήνες τον βλέπει γιατρός και χειρούργος», εκφράζοντας μάλιστα και την σιγουριά του οτι δεν πρόκειται να παρουσιαστούν επιπλοκές.

Φόρτωση....

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης. Συνεχίζοντας την περιήγηση στον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση cookies. Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες, πατήστε "Περισσότερα". Αποδοχή Περισσότερα