17.9 C
Πτολεμαΐδα
24 Σεπτεμβρίου 2020Σε Live streaming η σημερινή συνέντευξη τύπου του Δημάρχου Εορδαίας και του Προέδρου Εργατικού Κέντρου Πτολεμαΐδας
ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ

Ο Ευμεγέθης Δήμαρχός μας κ. Παναγιώτης Πλακεντάς, και η δεξιά συναλλαγή!

Οι ελκτικές δυνάμεις στο κυβερνών κόμμα και στην συντηρητική ιδεολογία κατά παράδοση βασίζονταν στην συναλλαγή και στην παροχολογία, αντίθετα με την “ερινυόφιλη” αριστερά, που αυτές οι δυνάμεις ήταν της αλληλεγγύης.

Ο δημαρχός μας είναι  αξιομνημόνευτος ΜΑΙΤΡ του πολιτικού τυχοδιωκτισμού και οπαδός της θεωρίας του ΣΟΥΝ ΤΣΟΥ (544 π.Χ. – 496 π.Χ.)  συγγραφέα της Τέχνης του Πολέμου,  (ολίγον έλειψε να σηκώσει σημαία με τον Σύριζα προεκλογικά, αν δεν υπήρχε η διαφαινομένη ήτα του τελευταίου, προφανώς θα το βλέπαμε).

Είναι ευμεγέθης ο δημαρχός μας και κάποιοι από τον τοπικό χώρο της δεξιάς δημοσιογραφίας  έχουν γεμίσει την πόλη σάλια, γλύφοντάς τον.

Φυσικά δεν υπάρχει το στοιχείο της  ερινυόφιλης  αριστερής  αλληλεγγύης και απομένει το άλλο, αυτό της συναλλαγής.

Ποια είναι η δοσολογία, η δοσοληψία, το αφήνουμε στην καλπάζουσα φαντασία μας.

Είναι άκομψο και το ύφος τους και η πυκνότητα των γραφομένων.

Ο κύριος Πλακετάς ήταν ελλιπής κατά την κρίση μου, έως τώρα, στην αντιμετώπιση της νόσου, “κρίση ενάντια στην κρίση της άλλης πλευράς”.

Όπως και να έχει γεμίσατε την πόλη σάλια και πρέπει να επιληφθεί η πολιτεία και οι αρχές, για επικίνδυνη συμπεριφορά μετάδοσης του ιού.

Αυτά ειπε και ανέκραξε ο Δημογέρων και συνήθης ύποπτος

Πολιτίδης Χρήστος

25 ΜΑΡ έτους Παμπόνηρου

Διευκρίνιση – Επεξήγηση ως προς τον χαρακτηρισμό ”Ευμεγέθης” (του Χρήστου Πολιτίδη )

Είναι άραγε η έλλειψη φιλοδοξίας που μας κάνει να υπομένουμε…;
– Εξαρτάται τι ονομάζεις φιλοδοξία… Αν φιλοδοξία ονομάζεις τη λαχτάρα να πάρεις τη θέση των ισχυρών, τότε, ναι, δεν είμαι φιλόδοξος…

 

Ευχαριστώ τους επικριτές μου για την δυνατότητα που μου δίνουν να επεξηγήσω το νόημα των όσων έγραψα σε προηγούμενο άρθρο μου για τον κύριο Πλακεντά δήμαρχο της πόλης μας.

Δεν φιλοδοξώ ούτε να διεκδικήσω την θέση του ούτε να ασκήσω κακοπροαίρετη κριτική.

Ως πολίτης και μόνον ως τέτοιος θεωρώ δικαίωμα μου να ασκήσω κριτική για τις αποφάσεις που λαμβάνονται στο συλλογικό γίγνεσθαι και αφορούν όπως και χιλιάδες συνδημότες μου  το μέλλον μου σε αυτή την πόλη.

Ο χαρακτηρισμός  Ευμεγέθης είναι πολιτικός, έχει μεγάλο πολιτικό μέγεθος και διαχρονικότητα ο κύριος Πλακεντάς, αφορά τον πολιτικό του όγκο και τίποτε περισσότερο.

Κακοποιημένες ερμηνείες αφορούν κακοποιημένους εγκεφάλους.

Πέρασαν πολλοί δήμαρχοι που κονιορτοποίησαν την πόλη με τις επιλογές τους , με έλλειψη πολιτικής κουλτούρας και παιδείας, τους γνωρίζουμε, διαφέρει από αυτούς ο κύριος Πλακεντάς.

 

Όμως δημοσιεύματα κατευθυνόμενα που ηρωοποιούν και δίδουν αμοιβές σε αυλοκόλακες,  χρηματικές να τις καταδικάσει, είνα απλό.

Αλλιώς γίνεται ηθικός αυτουργός τους.

Φαντάζομαι οι φωνασκύοντες από εκεί κατευθύνονται.

Ονομάζομαι Πολιτίδης Χρήστος και ως τίτλο, θα αυτοαναφερθώ ως ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ΑΚΡΙΤΑΣ ΠΟΝΤΙΟΣ.3 Σχόλια

Πεκος Γιαννης 25 Μαρτίου 2020 at 22:40

Κύριε μου είμαι από τους τελευταίους που θα υπερασπίσουν τον Δήμαρχο. Αλλα το σχολιο σας για το μέγεθος του είναι ρατσιστικό, απαραδεκτο και χυδαιο και καλό είναι να το αποσύρεται και να ζητήσετε συγνωμη.

Λεωνίδας Α. 25 Μαρτίου 2020 at 22:32

Μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα……….
Λες βλακείες….. Πάλι…..

Εορδαίος Μακεδόνας 25 Μαρτίου 2020 at 21:51

«Ευχαριστώ τον Θεό»
Ευχαριστώ τον Θεό για την ύπαρξή σου ! Μου δίνεις την δύναμη να νιώθω πάντα αναγκαίος ,ως ενεργός πολίτης , απέναντι στις μικροπολιτικές , μικροκομματικές και μικροεγκεφαλικές πολιτικές αντιλήψεις !
Είσαι και είστε πολύ μικροί να αντιληφθείτε την αναγκαιότητα ύπαρξης ομοψυχίας , επιβράβευσης και υπευθυνότητας !
Σε ευχαριστώ που υπάρχεις γιατί έτσι ενδυναμώνεις την δική μου κρίση για το ορθό , το σωστό !
Είστε όμως τυχεροί όλοι εσείς με τις ίδιες ανεγκέφαλες πολιτικές αντιλήψεις , διότι στο όνομα της Δημοκρατίας μας , ευτυχώς στα δημοτικά δρώμενα , αποφασίζει η πλειοψηφία , όχι μόνο για εμάς αλλά και για εσάς !
Γεώργιος Γκολιάς
25η Μαρτίου το Ορθόδοξο Σωτήριο έτος 2020

Τα σχόλια έκλεισαν.

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης. Συνεχίζοντας την περιήγηση στον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση cookies. Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες, πατήστε "Περισσότερα". Αποδοχή Περισσότερα

Ενεμφανίσθη ο Δήμαρχος, ο κύριος Πλακεντάς! Εκπληκτικό!!

1. Ο κύριος Πλακεντάς στο τιμόνι του Δήμου Εορδαίας

Loading ... Loading ...

2. Πώς κρίνετε το επιτελείο συνεργατών του Δημάρχου κυρίου Πλακεντά

Loading ... Loading ...

3. Σε ποια ηλικιακή κατηγορία ανήκετε

Loading ... Loading ...

Eordaialive στην καρδία της Κοινωνίας!