Κοζάνη: «Στα όρια» η κλινική covid 19 του Μαμάτσειου

kor

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Στα όρια της βρίσκεται η Παθολογική κλοινική του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης όπου στην κλινική Covid-19 νοσηλεύονται 12 ασθενείς θετικοί στον ιό και 10 ύποπτα κρούσματα με τους νοσηλευόμενους στο σύνολό τους να φτάνουν τους 44, με αποτέλεσμα να δέχεται μεγάλη πίεση.

Χαρακτηριστική είναι η ανάρτηση γιατρού της Παθολογικής Κλινικής του νοσοκομείου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου αναφέρει «Παθολογική ώρα μηδέν κι ο θεός βοηθός». Ο σχεδιασμός για την αντιμετώπιση των περαστικών μη covid, σύμφωνα με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Στέργιο Γκανάτσιο είναι η χρήση κρεβατιών κ σ άλλες κλινικές του Μαμάρσειου κ εφόσον χρειαστεί η μετακίνηση κ σρα γειτονικά Νοσοκομεία, με το Μποδοσάκειο να υποέχεται ως Αναφοράς τα επιβεβαιωμένα θετικά στον κορονοϊό κρούσματα.Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες μεγάλος είναι ο αριθμός των πολιτών που προσέρχονται στο νοσοκομείο Κοζάνης τις τελευταίες ημέρες, με τον Πρόεδρο του Συλλόγου εργαζομένων τουΝοσοκομείου Κοζάνης Δημήτρη Ντέντη να εκφράζει την ανησυχία του ζητώντας προλήψεις γιατρών κ νοσηλευτών θέτοντας κ το θέμα του χώρου εαν αυξηθούν τα περιστατικά.

Ωστόσο, τόσο ο κ. Γκανάτσιος όσο κ ο Αντιπεριφερειάρχης υγείας κ. Τοπαλίδης συνιστούν ψυχραιμία καθώς η κατάσταση είναι διαχειρήσιμη κ υπάρχει ο σχεδιασμός αντιμετώπισης των περιστατικών. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Νοσοκομείο Αναφορας το Μποδοσάκειο νοσηλεύονται 5 άτομα θετικά στον κορονοϊό κ 4 ύποπτα.

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Θεατρικοποίηση των ιστορικών ποιημάτων της Παρθένας Τσοκτουρίδου από την Παναρκαδική Ομοσπονδία Τορόντο του Καναδά

LOGISTIKO KOZANI
iordanidis ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida