Κωτσιδης Στέφανος

Το σωματείο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ για την Ημέρα Περιβάλλοντος

ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ: Κάλεσμα στο Συλλαλητήριο Διαμαρτυρίας της ΔΕΘ
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Η αποκατάσταση του περιβάλλοντος και η δημιουργία περιβαλλοντικών συνθηκών που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των πολιτών του πλανήτη, είναι πολύ σημαντική και ο θεσμός της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος μάς υπενθυμίζει  την ανάγκη να ζήσουμε σε αρμονία με τη φύση, κάνοντας επιλογές προς έναν λιγότερο επιβαρυντικό για το περιβάλλον  τρόπο ζωής.

Η φετινή Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, προτρέπει σε μια πλανητική προσπάθεια για την αντιμετώπιση της ρύπανσης από τα πλαστικά, καθώς η υποβάθμιση του περιβάλλοντος έχει  σοβαρές κοινωνικές  επιπτώσεις  τις οποίες βιώνουν εντονότερα τα πλέον ευάλωτα τμήματα του πληθυσμού μιας χώρας.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Untitled-2

Για τον ΣΠΑΡΤΑΚΟ η προτροπή αυτή θα πρέπει να αφορά τόσο τις κυβερνήσεις όσο και τους πολίτες. Μεγαλύτερη ευαισθητοποίηση, καλλιέργεια της κουλτούρας ανακύκλωσης αλλά και εφαρμογή της στην καθημερινότητα.

Ωστόσο, οι περιβαλλοντικοί στόχοι και οι πολιτικές που εφαρμόζονται για την επίτευξή τους είναι αδύνατον να μας βρίσκουν πάντα σύμφωνους, ειδικά όταν αυτές οι πολιτικές σχετίζονται με το μέλλον μας και το μέλλον των παιδιών μας

Σαφέστατα και υπερασπιζόμαστε τη γη και το περιβάλλον αλλά πρωτίστως υπερασπιζόμαστε τις κοινωνίες, τους εργαζόμενους και τα συμφέροντά τους.

 

 

 

 

 

 

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

BnS Ptolemaida

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Το eordaialive.com δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενο τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το eordaialive.com ασπάζεται βαθιά, τις δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.