Το ΔΕΗ e-bike Festival έρχεται στην Πτολεμαΐδα!

Eordaialive Team
2λ ανάγνωσης
Το ΔΕΗ e-bike Festival έρχεται στην Πτολεμαΐδα!
  • 13 και 14 Μαΐου στο Πάρκο Εκτάκτων Αναγκών
  • Το πρώτο φεστιβάλ αποκλειστικά για ηλεκτρικά ποδήλατα στην Ελλάδα συνεχίζεται για 2η χρονιά
  • Νέα μοντέλα, δωρεάν δοκιμές, δώρα και κλήρωση για ένα ebike

 

Να γνωρίσουν από κοντά τις ευκολίες και τις δυνατότητες των ηλεκτρικών ποδηλάτων καλεί η ΔΕΗ τους κατοίκους και επισκέπτες της Πτολεμαΐδας στο ΔΕΗ e-bike Festival που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Μαΐου από τις 12:00 μέχρι τις 20:00 στο Πάρκο Εκτάκτων Αναγκών.

 

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Το ΔΕΗ ebike Festival είναι το πρώτο φεστιβάλ αποκλειστικά για ηλεκτρικά ποδήλατα στην Ελλάδα και συνεχίζεται για 2η χρονιά. Οι επισκέπτες του ΔΕΗ e-bike Festival θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν μια μεγάλη γκάμα από ελληνικά και διεθνή μοντέλα ηλεκτρικών ποδηλάτων, κατάλληλων για κάθε διαφορετική ανάγκη και χρήση. Οι επισκέπτες του e-bike Festival θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν και στην κλήρωση για ένα ηλεκτρικό ποδήλατο.

 

Η ομάδα του ΔΕΗ e-bike Festival θα βρίσκεται στον χώρο για να λύσει κάθε απορία σχετικά με τον νέο, άνετο και οικολογικό τρόπο μετακίνησης, όπως πως λειτουργεί, τι δυνατότητες έχει, τι ταχύτητες αναπτύσσει, τιμές κ.α.

 

Τα ηλεκτρικά ποδήλατα αποτελούν μια από τις πιο βιώσιμες λύσεις για την αστική μετακίνηση ενώ παράλληλα είναι ένας τρόπος ψυχαγωγίας και άσκησης. Το ΔΕΗ ebike Festival είναι μία πρωτοβουλία της ΔΕΗ που πραγματοποιείται στο πλαίσιο της στρατηγικής ενεργειακής μετάβασης και βιώσιμης ανάπτυξης. Η ΔΕΗ φιλοδοξεί να φέρει το ποδήλατο πιο κοντά σε όλους, αναδεικνύοντας όλες τις μορφές του για ένα καλύτερο, βιώσιμο και πιο πράσινο μέλλον.

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Το ΔΕΗ e-bike Festival έρχεται στην Πτολεμαΐδα! Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Το ΔΕΗ e-bike Festival έρχεται στην Πτολεμαΐδα! Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Το ΔΕΗ e-bike Festival έρχεται στην Πτολεμαΐδα! Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Το ΔΕΗ e-bike Festival έρχεται στην Πτολεμαΐδα! Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Το ΔΕΗ e-bike Festival έρχεται στην Πτολεμαΐδα! Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Το ΔΕΗ e-bike Festival έρχεται στην Πτολεμαΐδα!

 

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Ποιον από τους παρακάτω υποψήφιους βουλευτές θα έστελνες στη νέα Βουλή των Ελλήνων;

Loading ... Loading ...