Το Χρυσό βραβείο στον Πανελλαδικό Θεσμό Βραβείων Ποιότητας και Γεύσης 2022 έλαβε το εστιατόριο “Reggia Pizzaria” στην Πτολεμαΐδα, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά!

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Το Χρυσό βραβείο στον Πανελλαδικό Θεσμό Βραβείων Ποιότητας και Γεύσης 2022 έλαβε το εστιατόριο “Reggia Pizzaria” στην Πτολεμαΐδα, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά!

Το Χρυσό βραβείο στον Πανελλαδικό Θεσμό Βραβείων Ποιότητας και Γεύσης 2022 έλαβε το εστιατόριο “Reggia Pizzaria” στην Πτολεμαΐδα, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά!


Από την επαρχία, εκτός πολύ γνωστών τουριστικών περιοχών και νησιών, βραβεύτηκαν 3 εστιατόρια μεταξύ αυτών και η  “Reggia Pizzaria” για την ιταλική της κουζίνα, κάνοντας γνωστή την Πτολεμαΐδα γι’ ακόμη μία φορά στο χώρο της γαστρονομίας.

 

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Σε ανάρτησή του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ο ιδιοκτήτης και Chef  κ. Άγγελος Κεχαγιάς αναφέρει: «Για 3η συνεχόμενη χρονιά έχουμε την τιμή να βραβευόμαστε ως ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδος, ανάμεσα στα μεγαθήρια της γαστρονομίας. Ήταν 2006 όταν η Reggia άνοιγε για πρώτη φορά την πόρτα της και αυτό που θα επακολουθούσε ήταν πέραν των ταπεινών προσδοκιών μας.Τα χρόνια περνούν, η προσπάθειά μας και η ανάγκη μας για εξέλιξη όλο και μεγαλώνει.. Αυτό το βραβείο θα αποτελέσει και την κινητήριο δύναμή μας να συνεχίσουμε το όραμα μας πάντα ως μια ομάδα σε αυτό το γαστρονομικό ταξίδι. Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε όλους για την στήριξη που μας δείχνετε αυτά τα 16 χρόνια, χωρίς όλους εσάς δεν θα μπορούσε να έχει συμβεί τίποτα.»

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Το Χρυσό βραβείο στον Πανελλαδικό Θεσμό Βραβείων Ποιότητας και Γεύσης 2022 έλαβε το εστιατόριο “Reggia Pizzaria” στην Πτολεμαΐδα, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά! Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Το Χρυσό βραβείο στον Πανελλαδικό Θεσμό Βραβείων Ποιότητας και Γεύσης 2022 έλαβε το εστιατόριο “Reggia Pizzaria” στην Πτολεμαΐδα, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά! Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Το Χρυσό βραβείο στον Πανελλαδικό Θεσμό Βραβείων Ποιότητας και Γεύσης 2022 έλαβε το εστιατόριο “Reggia Pizzaria” στην Πτολεμαΐδα, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά! Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Το Χρυσό βραβείο στον Πανελλαδικό Θεσμό Βραβείων Ποιότητας και Γεύσης 2022 έλαβε το εστιατόριο “Reggia Pizzaria” στην Πτολεμαΐδα, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά! Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Το Χρυσό βραβείο στον Πανελλαδικό Θεσμό Βραβείων Ποιότητας και Γεύσης 2022 έλαβε το εστιατόριο “Reggia Pizzaria” στην Πτολεμαΐδα, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά! Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Το Χρυσό βραβείο στον Πανελλαδικό Θεσμό Βραβείων Ποιότητας και Γεύσης 2022 έλαβε το εστιατόριο “Reggia Pizzaria” στην Πτολεμαΐδα, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά!

 

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!