Την παραίτηση του από το Δ.Σ ΕΟΡΔΑΙΑΣ υπέβαλλε ο Δημοτικός Σύμβουλος Εορδαίας, Αναστάσιος Λόφτσαλης

loftsalisanastasios

Περιεχόμενο

Την παραίτηση του από το Δ.Σ ΕΟΡΔΑΙΑΣ υπέβαλλε ο Δημοτικός Σύμβουλος Εορδαίας, Αναστάσιος Λόφτσαλης

 

Την παραίτηση του από το Δ.Σ ΕΟΡΔΑΙΑΣ για προσωπικούς- οικογενειακούς λόγους υπέβαλλε σήμερα το πρωί ο Δημοτικός Σύμβουλος Εορδαίας, Αναστάσιος Λόφτσαλης, στον Δήμαρχο Εορδαίας, Παναγιώτη Πλακεντά.

 

Ο κ. Πλακεντάς, αφού ευχαρίστησε τον κ. Λόφτσαλη για την προσφορά του και την άψογη έως τώρα συνεργασία, έκανε αποδεκτό το αίτημα για τους λόγους που αναπτύχθηκαν.

 

Με την σειρά του ο κ.Λόφτσαλης ανέλυσε τους λόγους της παραίτησης του και ευχαρίστησε και αυτός τον Δήμαρχο Εορδαίας για την συνεργασία και την εμπιστοσύνη δηλώνοντας ότι θα βρίσκεται πάντα δίπλα στο έργο και στο πρόγραμμα της δημοτικής αρχής, ως αρωγός και συμπαραστάτης ακόμη και με την ιδιότητα του απλού πολίτη.

 

Τις προσεχείς ημέρες πρόκειται να ακολουθήσουν οι διαδικασίες που προβλέπονται από την σχετική νομοθεσία για την αντικατάσταση του στο δημοτικό συμβούλιο από τους επιλαχόντες δημοτικούς συμβούλους της Ενωμένης Εορδαίας.

Κοινοποίηση σε

Facebook
X

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Στείλτε μας το παράπονο, την παρατήρηση, την καταγγελία, το σχόλιο, το αίτημα, την φωτογραφία σας και βοηθήστε να κάνουμε την, πόλη, την κοινωνία και τον τόπο μας ένα καλύτερο μέρος για εμάς και τα παιδιά μας. Στείλτε μήνυμα στο info@eordaialive.com ή πάρτε μας τηλέφωνο στο 6981893715 (Viber) Μην το σκέφτεσαι, η γνώμη και η γνώση σου ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ !