Τένις στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Πτολεμαΐδας !

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Τένις στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Πτολεμαΐδας !

Στο 1ο Δημοτικό Σχολείο της Πτολεμαΐδας, γνωστό και ως «Πέτρινο» που είναι ένα από τα ιστορικότερα κτήρια της πόλης,  συνεχίστηκε την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου η ενημέρωση για το άθλημα της αντισφαίρισης.

Το πρόγραμμα των ενημερώσεων (που ο Όμιλος υλοποιεί κάθε χρόνο) ξεκίνησε φέτος στις 25 Οκτωβρίου από το Σχολείο των Πύργων και συνεχίζεται με τις καλύτερες προϋποθέσεις παρά τις ιδιαιτερότητες των καιρικών συνθηκών.

Στήνοντας τα φιλέ και μοιράζοντας ρακέτες και μπάλες στα παιδιά, οι δύο προπονητές του Ομίλου μας Γιάννης Γκίνος και Ιάκωβος Παντελίδης, μύησαν τα παιδιά στο τένις μιλώντας τους για τις βασικές αρχές και τεχνικές ενώ τους έδωσαν και την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους στο άθλημα.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Ευχαριστούμε τους μαθητές που ανταποκρίθηκαν στην δραστηριότητα, τον  Διευθυντή του Σχολείου κ. Κώστα Κυδώνα και το σύνολο των δασκάλων για την φιλοξενία.

 

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Τένις στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Πτολεμαΐδας ! Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Τένις στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Πτολεμαΐδας ! Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Τένις στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Πτολεμαΐδας !

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!