Συνάντηση του Δημάρχου Εορδαίας με το Προεδρείο του Δ.Σ. του ΚΤΕΛ Ν. Κοζάνης.

Eordaialive Team
2λ ανάγνωσης
Συνάντηση του Δημάρχου Εορδαίας με το Προεδρείο του Δ.Σ. του ΚΤΕΛ Ν. Κοζάνης.

Συνάντηση του Δημάρχου Εορδαίας με το Προεδρείο του Δ.Σ. του ΚΤΕΛ Ν. Κοζάνης.


 

Το αίτημα από πλευράς Δήμου Εορδαίας για δημιουργία δρομολογίου Πτολεμαΐδα-Έδεσσα, ήταν κυρίως το αντικείμενο της συνάντησης που είχε σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Παναγιώτης Πλακεντάς με την διοίκηση της «Υπεραστικό ΚΤΕΛ Ν. Κοζάνης  Α.Ε.» και πιο συγκεκριμένα τον Πρόεδρο Νικόλαο Τσέτσινα, τον Αντιπρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο Νικόλαο Λάμπρου και το μέλος του Δ.Σ. Παναγιώτη Τσότσο.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Μία τέτοια εξέλιξη θα εξυπηρετήσει όλους τους πολίτες της Εορδαίας που θέλουν να μετακινηθούν προς το Νομό Πέλλας, ενώ θα αποτελέσει λύση στο μεγάλο πρόβλημα των μετακινήσεων που αντιμετωπίζουν οι  κάτοικοι των Κοινοτήτων Μεσόβουνου και Πύργων, της Δημοτικής Ενότητας Βερμίου, οι οποίες δυστυχώς δεν εξυπηρετούνται από τα Αστικά δρομολόγια.

 

Η διοίκηση του ΚΤΕΛ Ν. Κοζάνης διαβεβαίωσε ότι θα εξετάσει θετικά το αίτημα δημιουργίας γραμμής Πτολεμαΐδα-Έδεσσα, αναζητώντας τον προσφορότερο τρόπο τόσο για την εταιρεία όσο και για το κοινό. Ακόμα συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την συνολικότερη λειτουργία του ΚΤΕΛ Ν. Κοζάνης στην Εορδαία και ειδικότερα η λύση του ζητήματος με το ηλεκτρονικό σύστημα κράτησης εισιτηρίων το οποίο υπολειτουργεί και η βελτίωση της εξυπηρέτησης των πολιτών από το Σταθμό Πτολεμαΐδας, καθώς και τρόποι με τους οποίους μπορούν να συνεργαστούν οι δύο φορείς.

Στο τέλος της συνάντησης διαπιστώθηκε η διάθεση και η βούληση όλων των εμπλεκομένων μερών να ενισχυθεί το κοινωνικό αγαθό της συγκοινωνίας για κάθε πολίτη, ενώ τόσο ο Παναγιώτης Πλακεντάς όσο και τα μέλη της διοίκησης των ΚΤΕΛ Ν. Κοζάνης συμφώνησαν να διατηρήσουν ένα ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας, με σκοπό την άμεση αντιμετώπιση προβλημάτων που μπορεί να προκύψουν αναφορικά με το παραγόμενο μεταφορικό έργο μέσα στα διοικητικά όρια της Εορδαίας.

Για αυτό το λόγο το αμέσως προσεχές διάστημα θα γίνει συνάντηση σε επίπεδο αρμόδιων υπηρεσιών, η οποία θα εξειδικεύσει τους τρόπους συνεργασίας των δύο πλευρών.

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!