Συνάντηση μεταξύ των δομών Κ.Η.Φ.Η. Πτολεμαΐδας και Κ.Η.Φ.Η. Σερβίων

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Συνάντηση μεταξύ των δομών Κ.Η.Φ.Η. Πτολεμαΐδας και Κ.Η.Φ.Η. Σερβίων

Συνάντηση μεταξύ των δομών Κ.Η.Φ.Η. Πτολεμαΐδας και Κ.Η.Φ.Η. Σερβίων

 

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Εορδαίας με το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (Κ.Η.Φ.Η.) και Το Πρόγραμμα Διασύνδεσης του Ειδικού Κέντρου Ημέρας για πάσχοντες από Αλτσχάιμερ Κοζάνης, διοργάνωσαν συνάντηση μεταξύ των δομών Κ.Η.Φ.Η. Πτολεμαΐδας και Κ.Η.Φ.Η. Σερβίων στις 22/09/2022 στο χώρο του ΚΗΦΗ Σερβίων.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Σκοπός της συνάντησης ήταν η συνέχιση των δράσεων που εντάσσονται  στα πλαίσια πρόληψης της άνοιας και προώθησης για συμμετοχή των ωφελούμενων σε καινούριες και διαφορετικές δραστηριότητες σε σχέση με τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Με αυτόν τον τρόπο, ο ρόλος της διασύνδεσης ενισχύει την επικοινωνία και τον δεσμό των δύο δομών.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης οι ωφελούμενοι της Πτολεμαΐδας απόλαυσαν την άριστη φιλοξενία των ωφελούμενων των Σερβίων και συμμετείχαν σε δραστηριότητες γνωριμίας και δράσεις με σκοπό το δέσιμο της ομάδας. Στο τέλος της συνάντησης, αντάλλαξαν αναμνηστικά δώρα που έφτιαξαν οι ίδιοι και έδωσαν υπόσχεση για συνάντηση στο χώρο του ΚΗΦΗ Πτολεμαΐδας.

 

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Συνάντηση μεταξύ των δομών Κ.Η.Φ.Η. Πτολεμαΐδας και Κ.Η.Φ.Η. Σερβίων Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Συνάντηση μεταξύ των δομών Κ.Η.Φ.Η. Πτολεμαΐδας και Κ.Η.Φ.Η. Σερβίων Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Συνάντηση μεταξύ των δομών Κ.Η.Φ.Η. Πτολεμαΐδας και Κ.Η.Φ.Η. Σερβίων Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Συνάντηση μεταξύ των δομών Κ.Η.Φ.Η. Πτολεμαΐδας και Κ.Η.Φ.Η. Σερβίων Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Συνάντηση μεταξύ των δομών Κ.Η.Φ.Η. Πτολεμαΐδας και Κ.Η.Φ.Η. Σερβίων

 

 

 

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!